Konya SMMMO’da Mezuniyet Töreni

Konya SMMMO’da Mezuniyet Töreni

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)  iş birliğinde düzenlenen program çerçevesinde “Muhasebe ve Denetim Bilim Dalında Tezsiz Yüksek Lisans” eğitimini tamamlayan öğrencilere diplomaları verildi

14 Şubat 2019 - 09:46

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası konferans salonunda gerçekleşen törene Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ay, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Demirci, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Selçuk üniversitesi olarak kurum ve kuruluşlarla ortak yürütülen çalışmalara önem verdiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Konya Mali Müşavirler Odası ile birlikte başarılı projeler gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da ortak projelerimize devam edeceğiz. Mezun olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak eğitime önem verdiklerinin altını çizen Başkan Seyit Faruk Özselek, “Odamız ve Selçuk Üniversitesi iş birliğiyle uzun zamandır ‘Muhasebe ve Denetim Bilim Dalında Tezsiz Yüksek Lisans’ eğitim programımız devam etmekte olup birçok meslektaşımız mezun oldular. Selçuk Üniversite ile iş birliğimiz sadece yüksek lisans değil, uzlaştırmacılık, bağımsız denetçilik süreli eğitimleri ve benzeri birçok eğitim çalışmaları devam ediyor. Bu süreçte emeği geçen başta Rektörümüz olmak üzere, müdürlerimize ve öğretim üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Selçuk Üniversitesinin köklü bir üniversite olduğunun altını çizen Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Demirci, “Üniversitede yönetici olduktan sonra gerek ülkemizde gerek yurt dışında, üniversitemizin ne kadar büyük bir albenisi olduğunu o zaman fark etmiştim. Pek çoğunuz bilmez, Kuzey Afrika’da çok popüler bir üniversite olarak karşımıza çıkıyor yığınla yabancı öğrenci müracaatıyla karşı karşıyayız. Tabii bir üniversiteden de her şeyden önce orjinal ve dünyayla yarışan bilgi üretmesi beklenir, bu üniversitelerin birinci vazifesidir” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Seyit Faruk Özselek ve akademisyenler mezun olan öğrencilere diplomalarını verdi. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak da diplomasını Rektör Şahin’in elinden aldı.

Törenin sonunda mezun olan öğrenciler ve akademisyenlerin katılımıyla kep atma töreni gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı