Reklam
  • Reklam
Konyalı Gazisinin Bayrak Aşkı

Konyalı Gazisinin Bayrak Aşkı

Diyarbakır Lice’de vatani görevini yaparken, PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada bacağından yaralanarak gazi olan İbrahim Lale, memleketi Konya’nın Çumra İlçesi Dineksaray mahallesine 16 metre uzunluğunda bayrak direği dikti.

06 Şubat 2020 - 14:04

Diyarbakır’ın Lice İlçesi Tapantepe Üs Bölgesinde Piyade Er olarak vatani görevini yaparken, 2007 yılında Ziyaret Tepe mevkiinde PKK’lı teröristlerce pusuya düşürülerek çıkan çatışmada sağ bacağından vurularak yaralanan Güneydoğu Gazisi İbrahim Lale, memleketi Konya’nın Çumra İlçesi Dineksaray mahallesindeki tepeye kendi imkanlarıyla 16 metre uzunluğunda bayrak direği dikerek göndere Türk Bayrağını çekti.

Karayolları 3. Bölge Müdürlüğünde görev yapan evli ve 3 çocuk babası Lale, yaptığı açıklamada, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna Şehit ve gazilerimizin anısını yaşatmak adına, doğup büyüdüğü Çumra’nın Dineksaray Mahallesinde Bayrak direğinin dikileceği yeri tespit ettikten sonra hazırlıklara başlayarak, Jandarma ve Kaymakamlıktan gerekli izinleri aldıktan sonra tamamen kendi imkanlarıyla projeyi hayata geçirdiğini söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'