Konyaspor’a maddi destek

Konyaspor'a maddi destek

Konyaspor'un Trabzon deplasmanından 4-3’lük bir skorla dönmesinin ve Süper Lig’de kalmasının ardından Konyaspor sevdalısı 3 iş insanı kulübe bağışta bulundu.

25 Temmuz 2020 - 14:12

Yörük Taşımacılık ve Dış Ticaret A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Öcal, Afo Makina Taşımacılık Otom. San. Tic. Ltd. Şti. Sahibi Süleyman Oğuz ve Karacaoğlu Makine&Hırdavat Sahibi Ali Osman Karaca Konyaspor'un son antrenmanını  ziyaret ederek, teknik direktör Bülent Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle  bir süre sohbet etti. 

İş insanları, antrenman öncesinde 100 bin liralık bağışı as başkan Bünyamin Sarıtaş’a verdi. Ziyaret sırasında konuşan Hasan Öcal “İttifak Holding Konyaspor’umuzun ligde kalmasına çok sevindik. Yıllardır takip ederiz, Konyaspor’umuzun galibiyetiyle mutlu olur, mağlubiyetiyle üzülürüz. Trabzon’da alınan müthiş galibiyet bizleri çok etkiledi ve arkadaşlarım Süleyman ve Ali Osman ile birlikte bir karar aldık ve ligde kalmamızın şerefine kulübümüze destek olmak istedik. İnşallah hepimiz kulübümüze, takımımıza daha çok sahip çıkarsak çok daha başarılı sonuçlar elde edeceğimize eminiz. Süper Lig’e devam etmemizde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi  

İttifak Holding Konyaspor, Yörük Taşımacılık ve Dış Ticaret A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Öcal, Afo Makina Taşımacılık Otom. San. Tic. Ltd. Şti. Sahibi Süleyman Oğuz ve Karacaoğlu Makine&Hırdavat Sahibi Ali Osman Karaca’ya  desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı