Reklam
  • Reklam
Konyaspor’dan kampanyaya 701.922 TL’lik yardım

Konyaspor'dan kampanyaya 701.922 TL'lik yardım

Konyaspor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına 701 bin 922'lik yardımda bulundu.  Bağışlanan rakam içerisinde Konyaspor'un kuruluş tarihinin olması da dikkat çekti.

02 Nisan 2020 - 16:28 - Güncelleme: 02 Nisan 2020 - 16:34

Konyaspor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına 701 bin 922'lik yardımda bulundu.  Bağışlanan rakam içerisinde Konyaspor'un kuruluş tarihinin olması da dikkat çekti.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

"Yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, Koronavirüs Salgını kapsamında alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan, dar gelirli vatandaşlara ilave destek sağlamak üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası'na İttifak Holding Konyaspor Kulübü olarak gönülden destek veriyoruz.

Bu kapsamda Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, Yönetim Kurulu Üyeleri,Teknik Heyet, Futbolcular,Konyaspor çalışanları olmak üzere A’dan Z’ye Konyaspor Ailesinin bütün birimleri 501.922.00 TL, Konyaspor Kulübü olarak 100 bin TL ve Konyaspor A.Ş olarak da 100 bin TL olmak üzere gerçekleşen kampanyaya 701.922.00 TL toplanarak belirtilen hesaplara yatırılmıştır. Gün; aziz milletimizin yaralarına merhem olma, zor zamanlarında onlara omuz verme günüdür. Bu zor günleri birlik ve dayanışma içinde birbirimize güç vererek aşacağımıza yürekten inanıyoruz..."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'