Reklam
  • Reklam
Korkmaz: Önemli bir galibiyet elde ettik

Korkmaz: Önemli bir galibiyet elde ettik

3 kazanılan Medipol Başakşehir karşılaşmasını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, özellikle ilk yarısında etkileyici bir oyun oynadıkları maçtan hayati önem taşıyan çok çok değerli bir galibiyet aldıklarını ve mutlu olduklarını söyledi.

14 Temmuz 2020 - 00:28 - Güncelleme: 14 Temmuz 2020 - 00:36

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan  Bülent Korkmaz, “Çok iyi bir rakibe karşı oynadık. Artılarını ve eksilerini iyi çalıştık. Maça şanssız bir penaltı golüyle mağlup başladık. Ancak sonrasında hiçbir zaman oyundan kopmadık. Önce beraberliği yakaladık, ardından 2-1 öne geçtik ve uzatma dakikalarında gelen golle soyunma odasına 3-1 önde girdik. Bizim adımıza son derece etkileyici bir ilk yarı oldu. İkinci yarıda rakibin skoru değiştirme adına üzerimize geleceğini biliyorduk. Buna göre savunduk. Pozisyonlarımız var. Ama çıkarken kaptırdığımız toplar ve bir anlık konsantrasyon eksikliği ile skor 3-3’e geldi. Bu bizim hastalığımız gibi duruyor. Ama oyunu bırakmadık. 4.golü attık. Savunduk ve çok çok önemli hayati derecede lazım olan bir galibiyet aldık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bir avantaj elde ettik. Ama henüz işimiz bitmedi. İki maçımız daha var. Bu maçlardan gerekli sonuçları alarak verdiğimiz sözü tutacağız ve Konyaspor Süper Lig’deki mücadelesine önümüzdeki sezonda devam edecek” dedi.

Bir basın mensubunun ‘Riad Bajic’in yedek olduğu bir maçta 4 gol atıldığını gördük. Bajic’in yedeğe çekilmesinin takımın ofansif gücünü arttırdığını söyleyebilir miyiz?’sorusuna  Bülent Korkmaz, “Geldiğimiz günden beri ofansif anlamda pozisyonlar üreten ama bunları değerlendiremeyen bir takım görüntüsü çiziyorduk Göztepe maçı hariç. Sürekli söylediğim gibi Miya bu takımın önemli bir oyuncusu. Kendisinden sakatlığı nedeniyle fazla yararlanamadık. Ama bugün etkileyici bir oyun oynadı ve skora 2 golle katkı sağladı. Önemli olan takımın başarısı. Bugün de bu gerçekleşti” cevabını verdi.

Korkmaz, Serkan Kırıntılı’nın kadroya alınmayışı ile ilgili soruya ise “Bu şu an için konuşulacak bir durum değil. Önümüzde 2 kritik maç var. Daha sonra konuşuruz” şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu