Reklam
  • Reklam
KTO Karatay Tıp’a Sağlık Ödülü

KTO Karatay Tıp'a Sağlık Ödülü

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi, “Yılın Özel Hastaneler ve Sağlık Kurumları Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülüne layık görüldü.

26 Aralık 2018 - 17:39

Doktorclub tarafından İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı ve Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Doktorclub Awards 2018 'Türkiye'nin Sağlık Ödülleri' töreni gerçekleştirildi.

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi, ödül töreninden “Yılın Özel Hastaneler ve Sağlık Kurumları Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülü ile döndü.

Doktorclub Awards 2017’de “Yılın Temel Bilimler Doktoru” ödülüne layık görülen KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Füsun Sunar, “Haydi Gençlik, Egzersiz İlaçtır, Hareket Et, Harekete Liderlik Et” çalışması ile de bu yıl “Yılın Özel Hastaneler ve Sağlık Kurumları Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünün sahibi oldu.

Proje sürecinde her türlü desteği sağlayan KTO Karatay Üniversitesi, Tıp Fakültesi ve üniversite öğrencilerine teşekkür eden Sunar, “Şahsım ve üniversitem adına gurur verici, mutluluk duymaktayım. Üniversite olarak güzel işler yapıyoruz. Sosyal sorumluluk alanında bu ödülü aldığımız için gururluyuz. Doktorclub yönetimine bu güzel çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'