Markafest Rüzgârı Selçuk’ta esecek!

Markafest Rüzgârı Selçuk'ta esecek!

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından bu yıl 2’si düzenlenen “Marka Festivali: Kampüste İlham Veren Öyküler"  29-30 Nisan'da Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda gerçekleştiriliyor.

23 Nisan 2019 - 11:11

Özel sektörle yakın işbirliği içerisinde olmanın hem üniversite gençliği hem de sektörün geleceği açısından son derece hayati bir role sahip olduğu düşüncesinden hareketle planlanan Markafest, ülkemizde faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası markaların üst düzey yöneticilerini gençlerle buluşturuyor. Türkiye'nin değerli fakültelerinden biri olan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü'nden Doç. Dr. Aşina Gülerarslan Özdengül'ün proje yöneticiliğini yaptığı etkinlik, katılımcı marka temsilcilerinin ilham veren öykülerini geleceğin profesyonelleri ile paylaşmasına, doğrudan diyalog kurmalarına olanak sunuyor.

Pazarlama ve Markalaşma ile ilgili herkesin katılımına açık olan etkinlik, her aşamada bizzat Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğrencilerin görev almasıyla, pazarlama iletişimi alanında istihdam hedefi bulunan gençlerin kariyer planlarına, bilgi birikimlerine ve vizyonlarının gelişimine pozitif katkı sağlarken, ev sahibi şehir Konya için de markalaşma sürecine fayda sağlayacak bir fırsat olarak görülüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü