Reklam
  • Reklam
Maşa ile koca Ayı M1 AVM’de

Maşa ile koca Ayı M1 AVM'de

Yarıyıl tatiline giren tüm çocuklar, karne sevincini Maşa ile Koca Ayı’nın M1 Konya AVM’de gerçekleşecek olan muhteşem sahne şovuyla yaşayacaklar.

23 Ocak 2019 - 15:06

Çocukların büyük bir ilgiyle ve merakla takip ettiği dünyaca ünlü ‘Maşa ile Koca Ayı’, 26 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında M1 Konya AVM’de çocuklarla bir araya gelecek. AVM’de kurulacak olan özel sahnede en eğlenceli gösterilerini çocuklar için sergileyecek olan Maşa ile Koca Ayı, çocukların karne coşkusunu birbirinden renkli sürprizlerle paylaşacak. Maşa ile Koca Ayı’yla bol bol fotoğraf çektirebilecekleri eğlenceli gösteriler, çocukların unutulmaz anıları arasında yer alacak.

26 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında her gün 14:00/16:00/18:00 saatlerinde M1 Konya AVM’de gerçekleşecek olan Maşa ile Koca Ayı etkinliğinde; Maşa adında küçük bir kız ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinen sahne şovu tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

M1 Konya AVM Müdürü Tamer YILMAZ ; “Çocuklarımızın yarıyıl tatillerini dolu dolu ve eğlenceli olarak geçirmeleri için ‘Maşa ile Koca Ayı’ etkinliğini M1 Konya Alışveriş Merkezi’ne getiriyoruz. Tüm ailelerimizi çocuklarıyla beraber 26 Ocak - 03 Şubat tarihleri arasında ‘Maşa ile Koca Ayı’ etkinliğimiz için “M1 Konya AVM’ye bekliyoruz” diyor.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'