‘Meram her alanda gelişecek’

‘Meram her alanda gelişecek’

‘Meram’ı hak ettiği değere kavuşturarak medeniyetimizi beslemesi için çalışacağız’ diyen AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, “Gelişen ve huzurlu bir Meram oluşturmak istiyoruz” dedi

27 Kasım 2018 - 13:28

‘Meram her alanda gelişAK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, katılımcı belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceklerini söyledi.

“Daha fazla tevazu daha fazla samimiyet daha fazla gayret. 2019 çalışmalarının sırrının bu olduğunu düşünüyorum” diyen İncili, “Halkımız için, halkımız ile birlikte şahsi kaygıları bir kenara bırakarak gece gündüz çalışmaya, her şartta halkımızın sorunlarını dinleyerek kalıcı çözümler üretmeye, sarılmaya, kucaklaşmaya, birlikte ağlayıp birlikte gülmeye talibiz” ifadelerini kulandı.

Hacı Bayram Veli Hazretleri’nin, “İnsan, şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendisini inşa eder” sözünü hatırlatan İncili, şunları kaydetti: “Mimarlar yaşam alanlarını tasarlar, o yaşam alanları da insanları. Tarih boyuncu maneviyata çok önem vererek ruhu olan şehirler inşa eden ecdadın torunları olarak kendimize büyüklerimizi örnek alarak bir yol haritası belirledik ve Meram’ı hak ettiği değere kavuşturarak medeniyetimizi beslemesi için çalışacağız. İnsan ve çevre dostu, tabiat yasalarıyla çelişmeyen, estetik, katılımcı ve müreffeh bir şehir modeliyle hizmet etmek istiyoruz.”

‘KATILIMCI BELEDİYECİLİĞİ ÖNEMSİYORUZ’

Kültürel, Sosyal, Çevre Dostu ve Hizmet Belediyeciliği anlayışıyla birlikte, katılımcı belediyeciliği çok önemsediklerini söyleyen AK Parti Meram Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya İncili, “Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geleceğiz. Hasbihal edeceğiz, varsa taleplerini dinleyeceğiz ve gereğinin yapılması için çalışma arkadaşlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Daha önce de bahsettiğim gibi oluşturacağımız istişare heyetleriyle toplumsal barışa hizmet eden kararlar alarak demokratik bir yapı oluşturacağız” diye konuştu.

‘BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ VE ÜRETECEĞİZ’

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yıllardır öğrendiğimiz şekilde milletin sesine hem ülke genelinde hem de yerel yönetimlerde kulak vermek en önemli prensiplerimizden biri” diyen İncili, “Sağlıktan eğitime, konuttan sağlıklı ve yeşil bir çevreye, spordan sosyal iletişime, yatırımdan enerjiye geniş bir alanda gelişen ve huzurlu bir Meram oluşturmak istiyoruz. Ne yapacaksak insanımız için kendi insanımızla birlikte yapacağız. Farklı bir bakış açısı ve girişimci bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Halkımızın teveccühüne mahzar olmak için çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere çizdiği büyük hedefe ulaşmak için tüm kadrolarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte çalışacağız ve üreteceğiz. Üretim ve yatırımın yanı sıra gelecek nesillerin hayata daha iyi hazırlanması için sorumluluk alarak gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı