Merkez ilçeler Cumhur İttifakın oldu

Merkez ilçeler Cumhur İttifakın oldu

Bugün yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde kesinleşmeyen sonuçlara göre merkez ilçelerde de Cumhur ittifakı adayları rakiplerine büyük oranda fark atarak seçimleri kazandılar.

31 Mart 2019 - 21:22 - Güncelleme: 31 Mart 2019 - 22:05

Konya'nın en büyük ilçesi olan Selçuklu'da mevcut başkan ve Cumhur İttifakı adayı Ahmet Pekyatırmacı rakibi Millet İttifakı adayı Muammer Çağlayan karşısında büyük bir oy oranı yakaladı.

Şu saat itibariyle Cumhur İttifakı adayı Ahmet Pekyatırmacı yüzde 67 oy alarak Selçuklu Belediyesi'nin başkanı seçildi.Millet ittifakı adayı Muammer Çağlayan ise yüzde 15 oranında oy aldı.

Meram İlçesinde de Cumhur İttifakı adayı Mustafa Kavuş rakibi İlker Yiğit karşısında yüzde 70'lik bir oy aldı. Millet İttifakı adayı İlker Yiğit ise yüzde 11 oranında oy aldı.

Karatay'da da 3 dönem Mehmet Hançerli'nin başkanlığından sonra Cumhur İttifakının adayı olan Hasan Kılca'da merkez ilçeler içerisinde en çok oyu alan isim oldu. Hasan Kılca yüzde 77'lik bir oy oranına kavuşurken, rakibi Millet İttifakın adayı Ahmet Tamer de yüzde 8 oranında oy aldı.

  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı