Reklam
  • Reklam
MHP’de Kongre heyecanı

MHP'de Kongre heyecanı

MHP Konya ilçe kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını belirten MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, 27 Eylül Pazar günü İl Kongrelerinin yapılacağını duyurdu

24 Eylül 2020 - 14:17

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya teşkilatlarında 13. Olağan Büyük Kurultay süreci kapsamında 11 Ağustos’ta başlayan ilçe kongreleri, 5 Eylül’de sona erdi. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 27 Eylül Pazar günü ise İl kongresi gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, ilçe kongrelerinin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandığını belirterek kongreler neticesinde yeni seçilen tüm İlçe Başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.Karaarslan, “Partimizin ilçe kongreleri, her zaman olduğu gibi, 13. Olağan Büyük Kurultay sürecinde de demokratik bir olgunlukla gerçekleştirilmiştir. Bu vesileyle partimizin teşkilatlarının ne kadar güçlü ve diri olduğu bir kez daha ortaya konmuştur. Pandemiden dolayı, kontrollü ve önlemler dahilinde gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

İlçe kongrelerinin Konya teşkilatlarında birlik ve beraberlik olgusunu güçlendirdiğini dile getiren Başkan Karaarslan, şunları söyledi, “Milliyetçi-Ülkücü hareket, güçlenerek yoluna devam etmektedir. 13. Olağan Büyük Kurultayımız sürecinde gerçekleştirmiş olduğumuz ilçe kongreleriyle, birlik ve beraberliğimiz perçinlenmiş, teşkilatlarımız güç kazanmıştır. Bu birlik ve beraberliğin berekete dönüşeceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. Bu anlamda, tüm ilçe teşkilatlarımızın, bayrağı bir adım öteye taşımanın gayretinde olacaklarına olan inancım tamdır.”

DAVAMIZ HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR

Milliyetçi-Ülkücü hareket için en önemli olgunun dava şuuru olduğuna dikkat çeken Karaarslan, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışına sahip olan bir lideri olan milliyetçi-ülkücü hareket, bu anlayışı özümsemiş kurumsal yapısıyla her zaman davayı savunmuştur, savunmaya da devam edecektir. Biz koltuklardan güç alan değil, koltuklara güç veren neferler olarak, her zaman aldığımız görevleri hakkıyla yerine getirmeye çalışırken, görevlerimizi de daha iyi bir arkadaşımıza gönül rahatlığıyla devredebilmenin de olgunluğunu taşımaktayız. Bu anlayıştan hareketle, Ülkücü hareketin her bir bireyi, dava şuuru içerisinde olmaya devam edecektir” diye konuştu.

YAKLAŞIK 600 DELEGE OY KULLANACAK

İlçe kongrelerinin ardından 27 Eylül Pazar günü İl Kongresi’nin gerçekleştirileceğini belirten Başkan Karaarslan, şunları kaydetti, “İstiklal için birlik istikbal için dirlik! sloganıyla yola çıktığımız 13. Olağan Büyük Kurultay sürecinde il kongremizi de gerçekleştireceğiz. İl Kongremiz 27 Eylül Pazar günü yaklaşık 600 delegemizin katılımıyla Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.”

LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ

“Ülkücünün yenisi, eskisi olmaz. Ülkücünün partisi MHP’dir” diyen Başkan Karaarslan, ülkücülerin her zaman liderinin emrinde olduğuna vurgu yaptı. Bu anlamda tüm ülkücülere çağrıda bulunan Başkan Karaarslan, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bizim yuvamız MHP’dir. Bizim evimiz MHP’dir. Ülkücülerin gideceği başka bir kapı yoktur, olmayacaktır. Davamızı, partimizi sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakıyla birlikte Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bataklık çukuruna sokulmak istenen Türkiye’yi, yeniden ayağa kaldırarak, ülkemizin bekası için adımlar atmaya devam edeceğiz. Ülkülerimizin peşinde omuz omuza mücadele vereceğiz. Satanlardan, dönenlerden olmayacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bir adım gerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'