Oylar eridi dedi, Ak Parti’den istifa etti

Oylar eridi dedi, Ak Parti'den istifa etti

Konya'nın Halkapınar ilçesinin Ak Partili İlçe Başkanı Mehmet Kurun, oylarının eridiğini belirterek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

14 Mart 2019 - 12:24 - Güncelleme: 14 Mart 2019 - 12:30

AK Parti Halkapınar İlçe Başkanı Mehmet Kurun görevinden istifa etti. Kurun, istifa gerekçesi olarak yerel seçimlere girilirken yapılan yanlışlar ve yaptığı uyarıların dinlenilmemesi ile AK Parti’nin oylarının erimesini gösterdi.

Kurun’un parti il başkanlığına yazdığı istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verildi: “Bir yıldan daha uzun süredir Halkapınar Ak Parti İlçe Başkanlığı görevimi layıkıyla yerine getirmekteyim. Partimizin kuruluş döneminden bu yana girdiğimiz en zor seçim olan 24 Haziran seçimlerinde bile yüzde 75'lik bir oran ile görevimi başarıyla yerine getirmiş bulunmaktayım. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan Beyefendiye ve partime olan bağlılığım ve inancım görev yaptığım dönemde katlanarak arttı ve devamda edecektir. Maalesef ki yerel seçimlere girerken yapılan yanlışlara ve hatalara defaten uyanda bulunamama rağmen bunlar dikkate alınmamış ve Ak Partinin oylarının erimesine sebep olmuştur. Bu sebep ve gerekçelerle o hataların sebebi olmadığım halde, sorumluluğun tarafıma yüklenmesi gibi ağır bu yükü taşıyamayacağımı belirtiyor, Ak Parti Halkapınar İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Partime olan üyeliğim ve bağlılığımın devam edeceğini belirtmek istiyorum.”

 

(Merhabahaber)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı