Özboyacı: "Konyaspor bir kültürdür"

Özboyacı: "Konyaspor bir kültürdür"

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ı ziyaret ederken, yenilenen tesislerde de incelemelerde bulundu.

09 Ağustos 2019 - 15:26 - Güncelleme: 09 Ağustos 2019 - 15:30

Özboyacı: "Konyaspor bir kültürdür"

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ı ziyaret ederken, yenilenen tesislerde de incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Mehmet Günbaş ve Başkan Yardımcısı Osman Koçak tarafından karşılanan Selman Özboyacı, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile bir süre sohbet ederken, yeni sezonda başarılar diledi. Özboyacı’ya yenilenen tesisler hakkında bilgiler verildi.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Ziyaret hakkında bilgi veren Özboyacı, “Yeni sezon öncesi çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Aykut Kocaman ile bir araya gelerek başarılar diledik. Bu vesile ile şehrimizin kendisine duyduğu büyük saygı ve sevgiyi iletmiş olduk. Aykut Kocaman Konya şehri ile artık bir nevi özdeşleşmiş durumda.  İnşallah biz inanıyoruz ki bu sene sistemi daha iyi oturmuş bir Konyaspor ile beraber iddiamızı daha da yukarılara taşıyacağız. Biz de kendilerine başarılar diliyoruz. Bu şehrin milletvekilleri olarak Konya’nın önemli bir markası olarak gördüğümüz Konyaspor’un elimizden gelen bütün desteği göstereceğiz ve göstermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

KONYASPOR BİR KÜLTÜRDÜR

Resmi twitter hesabından başlatılan ‘Forma kampanyası’ ile ilgili de görüşlerini açıklayan Milletvekili Selman Özboyacı, “Kulübün ve takım kaptanlarından Ömer Ali Şahiner paylaşımları ile güzel bir akım başlattılar. Formaların alımı ve dağıtımı ile ilgili çok güzel bir kampanya oluyor. Ben de bu şehrin genç bir milletvekili olarak bu kampanyaya duyarsız kalamazdım. Ömer Ali Şahiner’in asistini boşa çıkarmayacağız ve şehrimizin plakası olan 42 forma ile bu kampanyaya destek olacağız. Konyaspor bir kültürdür. Bu kültürün erken yaşlarda alınmasını çok önemsiyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı