Özcan: Yerli ve milli olan İYİ Parti mensuplarıdır

Özcan: Yerli ve milli olan İYİ Parti mensuplarıdır

İYİ Parti GİK üyesi Sait Özcan, Çumra'da yaptığı seçim çalışmalarında CHP ile yaptıkları ittifakı eleştiren iktidar partisi ve ortağını eleştirdi. Özcan, "Yerli ve milli olan esas İYİ Parti mensuplarıdır. Türkiye'yi İYİ günler bekliyor" dedi

16 Aralık 2018 - 12:58

İYİ Parti GİK Üyesi Sait Özcan, Çumra İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçedeki seçim ve aday çalışmalarını yakından takip eden Özcan, İYİ Parti ile CHP arasındaki seçim ittifakını değerlendirdi.

İYİ Parti'nin CHP ile seçim işbirliğine yönelik algı operasyonu yapan iktidar partisi ve ortağının FETÖ suçlamalarını eleştiren Özcan, "Onlar önce aynaya baksınlar. FETÖ ile aynı yolda yürüdüler, rantı paylaştılar. 'Ne istediniz de vermedik' diyen onlar değil mi? PKK terör örgütünün temsilcileriyle Kürt açılımında aynı masaya oturmadılar mı? Biz İYİ Partililer, Türk milliyetçileriyiz. Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini savunuyoruz. Onlar 'tek millet' diyor, biz 'Türk milleti' diyoruz. Yerli ve milli olan İYİ parti mensuplarıdır" dedi.

İYİ Parti olarak din istismarına karşı olduklarını vurgulayan Özcan, siyasal İslam anlayışıyla insanları kutuplaştıran bir siyasi anlayışı kabul etmediklerini belirtti. "Önümüzdeki yerel seçimlerin sürprizi İYİ Parti olacaktır" diyen Özcan, çalışmalarının bu yönde devam ettiğini söyledi. 

Özcan, "İnşallah Türkiye'yi İYİ günler bekliyor. Türkiye İYİ olacak" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü