Reklam
  • Reklam
Özel Büyükşehir hastanesi yenilendi

Özel Büyükşehir hastanesi yenilendi

Konya’nın öncü sağlık kuruluşlarından olan Özel Büyükşehir Hastanesi, artan yatak kapasitesi, son teknolojiye uygun cihazları ve yenilenen binasıyla 18 branşta özenli, güvenli ve yüksek standartlı hizmet veriyor.

16 Aralık 2020 - 16:42

Konya halkına 41 yıldır hizmet veren Özel Büyükşehir Hastanesi, yenilenen binası ve yüksek standartlı hizmet anlayışıyla sağlık sektöründe öncü olmaya devam ediyor.

Kovid-19 süreci ile birlikte sağlık kıymetini daha iyi anlaşıldığını kaydeden Taşçı, bu bağlamda hastane olarak hizmet anlayışlarını her geçen gün daha verimli ve kaliteli hale getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı.

Konya halkına ve bölge insanına daha geniş ortamda ve daha güçlü hekim kadrosuyla hizmet vermek için hastane binasını büyütüp yenilediklerini kaydeden Özel Büyükşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Taşçı, her zaman şifa bekleyen hastaların yanında olduklarını ifade etti.

Yenilenen ve büyüyen binaları ile yeni dönemde hastaları daha ferah bir ortamda ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Dr. Taşçı, “33 kişiden oluşan güçlü hekim kadromuzla ve son teknolojiye uygun olarak donanımını artırdığımız yeni doğan yoğun bakım, genel yoğun bakım, koroner yoğun bakım, KVC yoğun bakım olmak üzere 28 yoğun bakım ünitemiz ve 91 yatak kapasitemizle 18 branşta en güçlü şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Fizik Tedavi ve Dermatoloji ünitelerinin kapasitesini ve donanımlarını artırarak yeniden hizmete açtık. Ayrıca yerli üretim solunum cihazı kullanımı ile de yerli ve milli üretimin her zaman yanındayız.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'