Özkan: “Eğitimciye şiddet artık son bulsun”

Özkan: “Eğitimciye şiddet artık son bulsun”

Mis Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan, eğitim camiasını yasa sokan Kocaeli’deki olayla ilgili kınama açıklamasında bulundu ve bütün paydaşların topyekün olayı ele alıp, ciddi yaptırımların uygulanması zorunluluğunu ifade etti.

04 Nisan 2019 - 10:57

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi’nde okulun Müdür Yardımcısı Necmeddin Kuyucu , okulun öğrencisi tarafından odasında bıçaklanarak vefat etti. Yaşanan bu olay Türkiye genelinde büyük bir üzüntü yaşattı. Bizleri hayata hazırlayan, sabır ve özveri ile çalışan öğretmenlerimizin maruz kaldıkları bu olaylar hepimizi derinden etkilemiş durumda diyen Mis Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Özkan yaşanan hadise karşısında üzüntüsünü dile getirdi.

Özkan, “Öğretmenler bizim geleceğimiz ve umudumuzdur. Eğitimciye uygulanan şiddet topluma uygulanmış sayılır. Biz nasıl onlara evlatlarımızı emanet ediyorsak öğretmenler de toplumumuza emanettir. Bilgi veren, eğiten, değiştiren ve geliştiren bir insana uygulanan, sözel ve fiziksel fark etmeksizin, şiddetin hiçbir türünün affı yoktur, olmamalıdır. Ayrıca eğitimin okuldan önce ailede başladığını düşünürsek saygılı ve sabırlı çocuklar yetiştirmekte ailelere büyük iş düşüyor. Ülkemizde bu tür olayların son bulmasını yürekten diliyorum. Necmettin Müdürümüze Allahtan rahmet diliyor, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0