Reklam
  • Reklam
“Özümüz millet, sözümüz hizmet”

“Özümüz millet, sözümüz hizmet”

BBP Meram Belediye Başkan adayı Ömer Şimşek’in bugünkü adresi Meram Yaka mahallesiydi.  Önce esnaflar ziyaret edildi vatandaşlardan ise destek istendi.

01 Mart 2019 - 11:35

Konya’nın Meram ilçesine bağlı yaka mahallesi bugün Büyük Birlik Partisi Meram Belediye Başkan adayı Ömer Şimşek’i ağırladı. Esnafları kapı kapı dolaşarak destek isteyen Ömer Şimşek, birlik, beraberlik vurgusu yaptı.

Merama bağlı Yaka ve Kovanağzı Pazar yerlerini de gezen Başkan Adayı Ömer Şimşek, “Meram halkıyla iç içe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizi en çok sevindiren vatandaşlarımızın hayır duası. Bu yüzden bizde 31 Mart yerel seçimlerinde gereken çabayı göstereceğiz. Pazar yerlerindeki esnaflarımızla birlikte Meramın sorunlarını aşacağız. Biz hizmet için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz inandık ve başarmayı da umut ediyoruz” cümlelerine yer verdi.

Şimşek’in bir sonraki durağı Meram’a bağlı Karadiğin mahallesiydi. BBP Meram ilçe Başkanı Osman Yılmaz, BBP Meram meclis üyesi İsmail İnlidere ve Ali Yeşilin de eşlik etmesiyle vatandaşlarla mahallede bulunun çay ocağında bir araya gelindi, Tarım ve yol ile ilgili sorunlar konuşuldu. Şimşek burada yaptığı konuşmada, “Belediyecilik ruhtur, belediye tanımaktır. Bizler bu yola çıkarken inlice, sağlık, karadiğin, hatıp, gödene, lale bahçe ve Meramın bütün mahallelerini tanıyan bizi yönetebilecek ve bizi tanıyan bir başkanı kendi içimizden seçmek istedik. Ben kendim ticaret ile uğraşıyorum aynı zamanda esnafım. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yardımcımız olsun.” dedi.

İlçe teşkilatı ile birlikte vatandaşlar Başkan Adayı şimşek’e sorunlarını anlattı. Ziyaret programları Meram’daki kafe ziyaretleri ile son buldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'