Pantolon Modelleri

Pantolon Modelleri

İlk olarak askerlerin üniformalarının içine giymeleri için üretilmiş olan tişörtler günümüzün en popüler kıyafetleri arasındaki yerini almıştır.

29 Ocak 2020 - 17:25 - Güncelleme: 29 Ocak 2020 - 17:30

Giymek için genellikle yaz ayları tercih edilen pantolonların çeşitli modelleri vardır. Pantolon modelleri, hanımların rahatlığı düşünülerek tasarlanmıştır. Dar kesim, standart kesim ve bol kesim modelleri bulunan tişörtlerin her rengini bulmak mümkündür.

Bayan Pantolon Şıklığı

Banlar açısında pantolon modellerinin seçimi oldukça hassas bir süreçtir. Kot pantolonun, kumaş pantolonun üzerine kombin yapılan tişörtlerden her hanımın dolabında mutlaka birden fazla bulunmaktadır. Kış aylarında ceket, kazak ve hırkaların altına giyilen pantolonlar hem rahat aynı zamanda şık ürünlerdir.

Pantalon Kumaşı Seçimi

Kıyafet alırken dikkat edilmesi gereken ilk önemli husus kumaşıdır. Kumaşı ürünün kalitesini ve konforunu belirler. Pantolon modeli seçiminde kumaş çok önemlidir. Polyester karışım oranı fazla olan ürünler yaz aylarında çok fazla terlemeye neden olur. Vücudun hava almasını engelleyen kumaşlar hava sirkülasyonunu engeller ve cildin nemlenmesine neden olur. Pantolonlarda pamuk oranı yüksek kumaşlar seçilmelidir. Pamuk doğal olduğundan hava sirkülasyonunu sağlar. Terlemeyi azaltır. https://www.cloche.com.tr/kadin-pantolon-modelleri sayfasında çok sayıda ürüne rastlayabilirsiniz.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı