Prof. Dr. İbrahim Dülger vefat etti

Prof. Dr. İbrahim Dülger vefat etti

Milliyetçi camianın sevilen isimlerinden Prof. Dr. İbrahim Dülger geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

28 Ocak 2019 - 10:25 - Güncelleme: 28 Ocak 2019 - 11:36

Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı olan aynı zamanda milliyetçi camianın ülkücü sanatçılarından olan Prof. Dr. İbrahim Dülger geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Ceza hukuku alanında tanınan isimlerden olan Prof Dr. İbrahim Dülger'in genç yaşta vefatı sevenlerini yasa boğdu. Alanya’da bir dostunun düğüne katılan burada fenalaşıp ardından Alanya Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Dülger’in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Hastanede doktorların bütün uğraşlarına rağmen Dülger, kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Türkiye Barolar Birligi Delegesi, Konya Barosu Üyesi, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunları Derneği ve Türk Hukuk Enstitüsü Üyeliği de yapan Dülger 2016 yılında Hoca Ahmet Yesevi Türk Kültürüne Hizmet Ödülü'ne layık görülmüştü.

Prof Dr. İbrahim Dülger’in cenazesi bugün Uşak’ta Yücetepe Camiinde kılınacak ikindin namazına müteakip Şekerevler mezarlığına defnedilecek.

İBRAHİM DÜLGER KİMDİR?

1964 yılında dünyaya gelen Ceza Hukukçusu Prof. Dr. İbrahim Dülger'in çok sayıda yayımlamış kitabı bulunmaktadır.

Türkiye Barolar Birliği Delegesi, Konya Barosu, Üyesi, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunları Derneği ve Türk Hukuk Enstitüsü Üyeliği yapmıştır.2016 yılında Hoca Ahmet Yesevi Türk Kültürüne Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

Dülger, akademisyen kimliğinin yanı sıra müzik çalışmalarını da sürdürüyordu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü