Sağlıklı ve İYİ bir Meram için geliyoruz”

Sağlıklı ve İYİ bir Meram için geliyoruz”

Seçim çalışmaları kapsamında sağlık sektöründe hizmet veren esnafları ziyaret eden İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, yaşlılar, ihtiyaç sahipleri, kimsesizler ve şiddet mağduru kadınlara yönelik hazırladıkları sağlık projeleriyle Meram'ı sağlıklı ve yaşanabilir bir ilçe yapacaklarını söyledi

26 Şubat 2019 - 13:16

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, hazırladıkları projelerle sağlıklı Meram’ı yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Meram Belediyesi bünyesinde kuracakları Halk Sağlığı Eylem Proje Birimi ile ilçenin bütün mahallelerinde, altyapı veya atıklara bağlı koku, hava kirliliği ve gürültüye dayalı bütün sağlık sorunlarına kaynağında çözüm üreteceklerini belirten Yiğit, halkın sağlığını korumaya temelden başlayacaklarını kaydetti. 

Seçim çalışmaları kapsamında, ekibiyle birlikte sağlık sektöründe hizmet veren esnafları ziyaret eden Yiğit, “Sağlık sektörünün bir neferi olarak sağlıktaki sorunları yakından biliyoruz. Bu sorunların çözümü için projelerimiz hazır. Toplumumuzu tehdit eden obezite, ruh sağlığı, ağız sağlığı, madde bağımlılığı gibi konularda genel halk sağlığını korumaya yönelik önlemler alacağız” dedi.

İYİ Parti olarak hazırladıkları muhtaç ve kimsesiz yaşlılara yönelik İyi Yaşam Evleri Projesi ile halka ücretsiz muayene ve ücretsiz ilaç sağlayacaklarını ifade eden Yiğit, “Ayrıca Panik Butonu sistemi ile sağlık ekipleri anında çağrılarak, özellikle tek başına yaşayan yaşlıların ihtiyaçları anında karşılanabilecek. Geriatri ve Hizmet Birimi ile Meram İlçesi sınırlarında bulunan mahalle ve semtlerdeki bütün yaşlıların tespiti yapılarak, sağlık ve sosyal yaşamlarına yönelik ihtiyaçları belirlenecek, bu ihtiyaçlar da ekiplerimiz tarafından giderilecektir” diye konuştu.

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı Yiğit, Yeniden Umutla Yaşama Merhaba Projesi ile de şiddete uğramış ve devlet tarafından koruma altına alınmış kadınların barınma ve korunma ihtiyacının karşılanacağını, İyilik Evlerinde ayni, nakdi ve sağlık yardımlarının hiçbir ayrım gözetmeden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü