Reklam
  • Reklam
Şahin’den TSYD Konya Şubesi’ne ziyaret
Reklam

Şahin'den TSYD Konya Şubesi'ne ziyaret

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve beraberinde Spor Hizmetleri  ve Şube Müdürleri  ile birlikte Türkiye Spor Yazarları Derneği  (TSYD) Konya Şubesi'ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Murat Dönmez ile bir süre görüştü.

13 Mart 2020 - 14:16

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya'nın özellikle amatör branşlardaki başarısında, İl Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı antrenörlerin büyük katkısı olduğunu,  yapılan ve bundan sonra yapılacak olan tesislerle birlikte  Konya'nın özellikle bireysel sporlardaki başarılarının daha da artacağına inandığını söyledi. Dönmez 2021 yılında yapılacak olan İslam Oyunları'nda da TSYD olarak, üzerlerine düşecek olan her türlü görevi seve seve üstleneceklerini de belirtti.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin de yaptığı konuşmada, son günlerde gündemde olan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs le ilgili ciddi çalışmalar yaptıklarını, tüm sporcuları hijyen konusunda bilgilendirme ve çeşitli program ve afişlerle uyarıcı mahiyette  çalışmalar yaptıklarını anımsattı. Şahin, sportif faaliyetler konusunda şu an için her hangi bir sıkıntı olmadığını, bakanlığın alacağı kararlara göre hareket edeceklerini de belirtti.

Şahin, dünyanın en önemli sportif faaliyetlerinden biri olan İslam Oyunlarının 2021 yılında Konya'da düzenleneceğini de anımsatarak, "Bakanlığımız öncülüğünde Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli  çalışmalarımız devam ediyor. Herhangi bir aksaklık olmaması için ciddi bir çalışma yapıyoruz. İslam Oyunlarının tanıtımı ve yapılacağı dönemde elbette TSYD'ye büyük görevler düşüyor.  Spor basınımıza güveniyoruz. Her türlü işbirliğine hazırız" dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu