Reklam
  • Reklam
Selçuklu Belediyespor Mevlana Bisiklet turunda

Selçuklu Belediyespor Mevlana Bisiklet turunda

Uluslararası Mevlana Bisiklet Turunda (Tour Of Mevlana) Konya’yı temsil edecek olan Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı organizasyon için hazırlıklarını tamamladı

25 Eylül 2020 - 19:03 - Güncelleme: 25 Eylül 2020 - 19:09

Türkiye Bisiklet Federasyonu öncülüğünde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en önemli Bisiklet Organizasyonları arasında yer alan Uluslararası Mevlana Bisiklet Turu 26-27 Eylül tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek. Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı, bu önemli organizasyonda Konya’yı temsil edecek. 2 gün sürecek olan organizasyonun ilk gününde Mevlana Müzesi önünden saat 10:00’da start alacak olan sporcular, 139,6 km mesafenin ardından Selçuklu Belediye binası önünde birinci etabı tamamlayacak. 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek olan ikinci etapta ise sporcular yine Mevlana Müzesi önünden start alarak etabı Meram Belediye binası önünde tamamlayacak. Organizasyonda, Rusya, ABD, Çin, Fransa gibi ülkelerden katılım sağlayan birçok önemli sporcu madalya için mücadele edecek. 

SELÇUKLU’DA HEDEF KÜRSÜYE ÇIKMAK

Uluslararası Mevlana Bisiklet Turu'nda Konya’yı temsil edecek olan Selçuklu Belediyespor Kulübü organizasyon için hazırlıklarını tamamladı. Bisiklet organizasyonlarında birçok başarıya imza atan sporcular, Ahmet Örken, Ozan Yavuz, Emin Koçan, Süleyman Urcu, Mehmet Erken ve Eyüp Durgun Selçuklu Belediyespor Kulübünü temsil ederek madalya mücadelesi verecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu