Stadyumun yeni adı MEDAŞ Konya Büyükşehir

Stadyumun yeni adı MEDAŞ Konya Büyükşehir

Konyaspor'a daha önce forma sırt, kol ve şort reklamlarıyla destek olan Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) ile 3 yıllığına stadyum isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

18 Eylül 2020 - 17:39

Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Konyaspor Genel Sekreteri Güven Öten, “Son yıllarda ülkemize ve şehrimize her anlamda büyük katkılar sağlayan MEDAŞ ve ona bağlı diğer şirketler ile Konyaspor’umuz arasındaki bağ her geçen sezon daha da güçleniyor. 2014-2015 sezonunda başlayan işbirliğimiz bugün ‘Stadyum İsmi’ boyutuna taşındı. Daha önce MEDAŞ, MEPAŞ ve SEYDİŞEHİR ETİ ALÜMİNYUM A.Ş ile formamızın sırt ve kol ayrıca şort bölümünde reklam sponsorluğu anlaşması yapmıştık. 2016’da bu anlaşmaya batı tribünümüzün ismi de dahil oldu. Her geçen sezon MEDAŞ grubunun kulübümüze ve camiamıza olan destekleri büyüdü ve şimdi de 3 yıllığına stadyumumuzun ismi MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu oldu” dedi.  

KONYASPORUN YOLUNU BUNDAN SONRA MEDAŞ AYDINLATACAK

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş  da yaptığı konuşmada “6 senedir Konyaspor'a sponsor oluyoruz ve sponsorluğun kapsamı her geçen yıl daha da artıyor. Konyaspor, ilimizin en büyük markalarından biri, bu markayı desteklemek bizi son derece memnun ediyor. Bu sene stadyumumuza MEDAŞ ismini veriyoruz. Herkesin malumu stadyumumuz Türkiye'nin en iyi stadyumu... Bu yönden de bizim için çok değerli. Sponsorluğumuzun Konyaspor'a uğurlu, şanslı ve hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah MEDAŞ Stadyumu’nda güzel galibiyetler alırız. En büyük temennimiz, virüs illetinden kurtulup maçlarımıza seyircimizin gelmesidir. Her iki tarafa da bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı