Tekvandoya tam destek

Tekvandoya tam destek

Konya tekvandoda büyük bir organizasyona ev sahipliği yaparken, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin de dün kendilerine destek olanlara bir ödül töreni düzenledi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda ayrıca dereceye giren sporcular da madalyalarını aldı

17 Ocak 2019 - 17:58 - Güncelleme: 17 Ocak 2019 - 18:07

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Konya’da devam eden Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda kendilerine destek verenlere plaket takdim etti. Dev organizasyon bu yıl Konya’da gerçekleştirilirken, dün müsabakalar sonrası seremoni töreni yapıldı. Açılış öncesinde de müsabakaların yapıldığı salon olan Konya Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezi’nde tüm sporculara Selçuklu Belediyesi tarafından geleneksel Konya pilavı ikram edildi. Yoğun katılım gösterilen şampiyona için Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin de ilgiden dolayı teşekkür etti.

SPORCULARI AĞIRLAMAKTAN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ’

Programın açılış konuşmasını yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, tekvandoya gönül vermiş Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Pekyatırmacı, “Konyamızda ilk defa tekvando dalında böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Bu organizasyonun düzenlenmesinde de emeği geçen Tekvando Federasyon Başkanımız ve ekibine özellikle teşekkür etmek istiyorum. Katılan tüm sporcularımıza a gönülden başarılar diliyorum” dedi.

‘TÜRKİYE’NİN GENÇLERİ KONYA’DA’

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise Konya için önemli bir gün olduğunun altını çizdi Angı, “Tüm Türkiye burada. Türkiye’nin gençleri burada. Dünya çapında sporcularımız tekvandoda mücadele ediyor. Bu alanda yetişen tekvandocularımız var. Ne mutlu ki bize.  Şampiyonada yarışacak tüm sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

‘DURMADAN DEVAM EDECEĞİZ’

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ise organizasyonun Konya’da gerçekleştirilmesinden dolayı herkese teşekkür etti. Tekvando Federasyonun gücünün takım olarak çalışılmasından geldiğini belirten Şahin, bu yolda durmadan devam edeceklerini ifade etti. Şahin ayrıca şampiyonaya katılan tüm sporculara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, kendilerine destek verenlere plaket takdim etti.

Ödül törenine, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ziya Yalçınkaya, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Konyaspor ve ASKF Asbaşkanı Mehmet Günbaş, Tekvando sporunun duayenlerinden Kayhan Aytar ve  Tekvando sporunun önemli isimlerinden olan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden İsmet Iraz'ın eşi Hanife Iraz ile çok sayıda spor adamı ve davetli katıldı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı