Reklam
  • Reklam
TSYD’den Meram Kaymakamına ziyaret

TSYD'den Meram Kaymakamına ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri,  Meram Kaymakamı  Resul Çelik'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

07 Mart 2019 - 11:33 - Güncelleme: 07 Mart 2019 - 11:44

Ziyarette, TSYD  Konya Şubesi hakkında bilgi veren başkan Murat Dönmez,  seçkin bir basın kuruluşu olan TSYD'nin spor organizasyonlarında  tek yetkili kuruluş olduğunu, bünyelerinde bulunan spor kulübü ile de Konya'da 350 sporcuyu barındırdıklarını söyledi. Sporcuların başarılı bir grafik sergilediğini anımsatan Dönmez, son olarak Balkan Şampiyonasında altın madalya kazandıklarını anımsattı.

 Meram Kaymakamı  Resul Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  gençlerin  kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için sporla  tanışmalarını sağlamak adına kaymakamlık olarak her zaman TSYD ile işbirliğine her zaman hazır olduklarını söyledi. Kendisinin 18'li yaşlardan itibaren Konya'ya  gelip gittiğini anımsatan Çelik "Ne mutlu bana ki; bu güzel şehirde, Mevlana'nın hoşgörüsünde kamu hizmeti yapmak nasip oldu. Hem İlçemizin hem de Konya'mızın daha iyi hizmetler alabilmesi için yorulmadan, gece gündüz demeden çalışmanın huzurunu yaşıyorum" dedi.

Ziyarette, TSYD Konya Şubesi As başkanı Mehmet Yenikaynak , yönetim kurulu üyeleri Mürsel Çetin ve Halil İbrahim Parlak da hazır bulundu.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'