Reklam
  • Reklam
TSYD Konya’nın yardımları İzmir Kızılay’a teslim edildi

TSYD Konya'nın yardımları İzmir Kızılay'a teslim edildi

TSYD Konya Şubesi tarafından toplanan malzemeler İzmir depremimde mağdur olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere Kızılay İzmir Şubesine teslim edildi.

27 Aralık 2020 - 13:42

İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen depremin ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)  Konya Şubesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan 21 bin TL değerinde yaygın market alışveriş kartı, 8 binden fazla maske,  100 adet birer litrelik dezenfektan ve çocuklar için k özel olar hazırlanan 350 adet bere, TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi  Suavi Yardımoğlu tarafından  Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış'a  teslim edildi.

Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış, TSYD Konya Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek,  Anadolu insanının yaşanan her olayda yardım elini uzattığını, kendilerine destek olan tüm Konyalılara teşekkür etti.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez'de, yaptığı açıklamada," İzmir'de yaşanan deprem felaketi, tüm yurttaki insanları derinden yaraladı. 2020 yılında ne yazık ki ülkemiz bir çok felaket yaşadı ve yüzlerce insanımızı kaybettik. Yeni yıla girerken, yaşanan bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması için dua ediyoruz" dedi.

Dönmez, yaşanan deprem faciasının ardından  devletin mağdur vatandaşlarımızın yardımına hemen  koştuğunu anımsatarak,  "Kendilerinde bir nebze de olsa ihtiyaçları karşılamada destek olmak için kampanya düzenledik. Bu kapsamda Konya Büyükşehir, Meram ve  Karatay Belediye Başkanları başta olmak üzere hayırsever  ve sporun içerisinde olan  işadamlarımıza sonsuz  teşekkür ediyoruz. 2020 yılında ülke olarak büyük acılar yaşadık. Yeni yıla girerken, bu tür acıların son bulmasını temenni ediyoruz" dedi.

  

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'