TSYD Konya üyelerine MEDOVA’dan sağlık indirimi

TSYD Konya üyelerine MEDOVA'dan sağlık indirimi

 Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi, Özel MEDOVA Hastanesi ile ‘sağlık’ protokolü imzaladı. TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ile MEDOVA Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca,  TSYD üyeleri, eş ve çocukları ile anne ve babalarının sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilmeleri için hazırlanan protokolü imzaladılar.

02 Aralık 2018 - 13:50

MEDOVA Hastanesinde düzenlenen imza töreninde konuşan MEDOVA Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca, kurum olarak basın mensuplarının yanında olduklarını belirterek,  "Spor yazarlarının, spor muhabirlerinin  kar kış, yağmur çamur demeden 7/24 saat çalışarak, sporun yayılması ve duyurulmasında ki  özverili çalışmaları yadsınamaz.  Ülkemizin spordaki başarılarını bizlere aktaran spor medyasına destek bizim  için de bir onurdur" dedi.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez de, özel hastane kavramına yeni bir soluk getiren, MEDOVA Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca'ya dernek  üyeleri ve 1. derecede yakınları için sağlık indirim yaptıkları için teşekkür etti. Konuşmaların ardından sağlık indirimi protokolü,  Dr. Seyit Karaca ve Murat Dönmez tarafından imzalanırken, Dernek Başkanı Dönmez, MEDOVA Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca'ya günün anısına bir plaket takdim etti.

İmza töreninde TSYD Konya Şubesi 2. Başkanı Tolga Durmaz, Genel Sekreter Selahattin Akçakaya, Muhasip Mürsel Çetin ve üye Burak Taşpınar da hazır bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan rezil futbol rezil sonuç
Konyaspor'dan rezil futbol rezil sonuç
Konyaspor'dan rezil futbol rezil sonuç
Konyaspor'dan rezil futbol rezil sonuç