Reklam
  • Reklam
Uzun Elbise Modelleri

Uzun Elbise Modelleri

Elbise giymek hem kombin rahatlığı hem de beden rahatlığı açısından oldukça önemlidir. Bilek boyda biten uzun elbise modelleri mevsimlik kumaşlardan tasarlandığı için dört mevsime uygundur.

23 Ocak 2021 - 14:25 - Güncelleme: 26 Ocak 2021 - 16:27

Şifon kumaşlar, penye kumaşlar, sonbahar ve kışa özel triko kumaşlar bu elbise modellerinde alternatif olarak kullanılıyor.

Kemerli Uzun Elbise Modelleri

Kemerli olan uzun elbise modelleri günlük kombinlerin yanı sıra özel kombinlerde de tercih ediliyor. Kemerleri deriden, ketenden, kottan ya da elbisenin kendi kumaşından olan bu modeller bel kısmına oturarak boyu daha uzun gösteriyor. Bel kısmı yüksek olan ve göğüs altı olan Mevlana modeller ise daha klasik bir görünüme sahiptir.

Uzun Elbise Fiyatları

Cebinizi yakmayacak ve her yıl düzenli olarak alabileceğiniz fiyat politikasından yararlanan uzun elbise modelleri https://www.hadisegiyim.com.tr/uzun-elbise adresinde tüm renk, beden ve desen seçenekleriyle mevcuttur. Tek tıkla adrese erişim sağlayarak almak istediğiniz tüm elbise modellerini görebilirsiniz. Çeşitli kumaşlar, çeşitli renkle ve desenlerden oluşan bu elbiselerden bedeninize en uygun olanları bulmak için filtreleme yapabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'