Reklam
  • Reklam
Vekil Erdem’den TSYD Konya’ya ziyaret

Vekil Erdem'den TSYD Konya'ya ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Meram İlçe Belediye Başkan Vekili Ahmet Melih Güçlü, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Yazar, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesini ziyaret ederek,  gündemdeki konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

24 Eylül 2020 - 13:19

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirenDernek başkanı Murat Dönmez, TSYD Konya Şubesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Konya Milletvekili Erdem ise il ve ilçe ziyaretleri kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini, pandemi döneminde sorunları yerinde tespit ve vatandaşlarla bire bir görüşme imkanı bulduklarını belirtti.  Vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlı olmaları uyarısında bulunduklarını anımsatan Erdem, "Şehrimizin önemli bir markası olan Konyaspor başta olmak üzere diğer branşlardaki sporcuların daha başarılı olabilmesi için tüm şehir olarak her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Başkan Murat Dönmez, konuklarına farkındalık yaratmak için TSYD Konya Şubesi logolu maske hediye etti.

Ziyarette Dernek Yöneticisi Mürsel Çetin'de hazır bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'