CHP önce..
Haşmet Öyken

Haşmet Öyken

CHP önce..

20 Eylül 2017 - 10:52

CHP kendi içindeki hizipleşmeler, kavgalar ve dedikodulardan fırsat bulursa il ve ilçe başkanlarını seçecek.
Ortada dolaşan isimlere bakacak olursanız, Tuncay Ercenk, Ahmet Kumbul, mevcut il başkanı Mustafa Erdem ve Vahap Tuncer var.
Gelişmelere göre arkadaşlarımız haberleştireceklerdir.
Ne var ki eğer CHP il ilçe teşkilatlarını yeniden oluşturduktan sonra seçimlere hazırlanıp, Antalya'yı ve ülkeyi yönetmeye talip olacaksa , önce beşeri ilişkilerini geliştirmeyi, medya ile arasını düzeltmeyi hatta kendi kitlesi ile barışmayı da düşünmeli!..
Kendisini kendi tabanına anlatmakla oyalanan CHP'nin ne yazık ki bir sıkıntısı da önceki seçimlerden arkasında bıraktığı mağdurlardır.
Bir çok gazete son yerel seçimlerden CHP il teşkilatında kalan 'reklam' alacaklarını istemekten ve karşılarında muhatap bulamamaktan yorulduğu için 'Lanet olsun' deyip vazgeçti.
CHP il teşkilatının borçlu olduğu uzun bir liste var. Kırk kere yayınlandı. Tekrar yayınlayıp bir mahcubiyet yaratmayalım. Kaldı ki umursayan da çıkmıyor!...
Ancak CHP'nin seçim borçlularından biri var ki Tuya reklam. Parti borcunu ödemediği için adamlar batmış. CHP'nin yerel seçimlerde tanıtım işlerini yapan firmanın 450 bin liralık alacağı şu anda mahkemelik . Rakam da 1 milyonun üzerine çıkmış. Tarafların anlattığına bakılırsa CHP'ye bu gün yarın bu alacaktan dolayı haciz gelecek. Bir de Elmalı'daki kahveci çocuk var. 150 bin lirasını ödemedikleri için bırakın çocuğun işini yuvası dağılmış.
Bir de bu alacak verecek hesaplarının bir başka yönü de var ki burası çok acı verici.
Tuya reklamın sahipleri aslen Tunceliliymiş.İş yerinin sahibi ne yapıp edip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ulaşmış. Hatta Genel Başkan Kılıçdaroğlu küçükken yavrukurtmuş, yani izci. Tuya Reklamın sahibinin babası ile bir bayramda çektirdikleri fotoğrafı çerçeveletip Kılıçdaroğlu'na vermişler, ardından mağduriyetlerini anlatmışlar.
'Ben bu konuyu çözeceğim' demiş CHP'nin Genel Başkanı. Demiş ama, aylardır bekliyorlar sorun hala çözüme ulaşmamış. Yani CHP'nin genel başkanı bile partisinin borcunu ödeyememiş.
'Alacaklı insaf edin, batırdınız beni' diye diye, şimdi icra mahkemelerinde 'Adalet' arıyor.
Tüm bunlar olup biterken halkçı partinin kılı kıpırdamıyor ama il ilçe başkanlarını seçmeye hazırlanıyor....

Son Yazılar