Bakkal veresiye defterini açtı!
Murat DÖNMEZ

Murat DÖNMEZ

Bakkal veresiye defterini açtı!

30 Eylül 2014 - 13:50

Süper Ligde bu haftaki  9 müsabaka içinde belki de en favori takım olarak görülen ve gördüğümüz Torku Konyaspor, ilkleri yaşamaya devam ediyor. Yeni stat da hiç de umulmayan bir sonuç alınırken, her hafta farklı bir görüntü çizen yeşil beyazlıların ne yapacağı konusunda kimse net bir tavır sergileyemiyor.

Aslında hazırlık dönemini iyi geçirmişti yeşil beyazlılar. Ama gel gör ki; 60 dakikadan sonra frene basıyor ya da basmak zorunda kalıyor. Bunun nedenini anlamak  da gerçekten çok zor. Deplasmanda oynasan, bir de galip durumda isen,  bu mantıklı gelir ama; kendi saha ve seyircin önünde  durmak, duraklamak pahalıya neden oluyor.

Mesut Bakkal biran önce bu soruna neşter vurmalı. Gerçi çoktan vurmalıydı ama, sempatikliğinden dolayı şu ana kadar kendisine karşı sevgi ve saygıda kusur edilmiyor. Bir iki hafta daha böyle gitsin bakalım, neler neler olacak?

Erciyes maçı mutlak suretle 3 puanla tamamlanması gereken bir maçtı. Şöyle oldu, böyle oldu demek masal dinletisinden öteye gitmiyor. Mesut hoca, maç sonun da "Oyundan ve mücadeleden memnunum. Böyle maçlar oynayacağız." demiş.

Aman hocam, sakın ola böyle maçlar oynamayın! 

Hangi oyun diye sormazlar mı adama?

60. dakikadan sonra el freni çekilmiş bir otomobil gibi  mi oynayacaksınız?  Bu fantazilerinizi başka yerde denemelisiniz Sayın Mesut Bakkal...

Çünkü, Anadolu takımlarının hangi şartlarda mücadele ettiğini, var olma savaşı verdiğini mutlaka ki sizde biliyorsunuz. Kaçan, 2 puanın maddi değeri yaklaşık 500 bin TL. Tüm Anadolu takımları gibi Torku Konyaspor'da ciddi maddi sıkıntı içerisinde.  Hedeflerin olması mutlaka önemli ama; ben açıkçası ligde tutunabilmekten yanayım. Eğer ki; Konyaspor bir kaç sezon bu ligde durabilirse maddi durumunu ancak  bir düzene koyacak.

Bunu sakın ola unutmayın Mesut hoca.

Konyaspor hancı, siz yolcu olacaksınız bir gün. Bu yüzden, fantazilerinizi kendinize saklayın. Yeşil beyazlıların, rakibi durumunda olan bir takıma kendi sahanda puan kaybetmek, yarın çok pahalıya mal olabilir.

Bu yüzden sakın veresiye defterini açmayın.

"Yaz tahtaya al haftaya devri çoktan kapandı."

Bir de Gekas diyelim...

Ulusal bir gazete "Gekas'ı olan zirveye çıktı" diye başlık atmış.

Çok arayacağız gibi geliyor...!

Son Yazılar