Bir bir alıyoruz ama!
Murat DÖNMEZ

Murat DÖNMEZ

Bir bir alıyoruz ama!

06 Kasım 2018 - 15:06

Haftalardır galip gelemeyen, oynadığı oyunla tüm şimşekleri üzerine çeken Atiker Konyaspor, Sivas deplasmanında da bir puan alarak günü kurtarırken, gelecek adına endişe yaratmaya devam ediyor.

Her iki takım açısında da büyük önem arz eden mücadeleye hızlı başlayan ve 6. dakikada yüzde yüzlük yakaladığı pozisyonda Ömer Ali'nin akıl almaz vuruşuyla öne geçme şansını kaybeden yeşil beyazlılar, galibiyet hasretini devam ettirdi.

İki takımında genelde orta saha mücadelesi verdiği mücadelede, zaman zaman yakalanan pozisyonlarda Konyaspor adına "beceriksizlik"  Sivasspor adına da kaleci "Serkan'ın kurtarışları" etkili oldu.  Haftalardır söylediğimiz gibi Fofana varsa takım 10 kişi oynuyor. Haftalardır bu futbolcunun bir "patlama" yapacağına inanan Rıza hocaya artık uykudan uyanmasının gerektiğini hatırlamakta fayda var. Bu futbolcu hızlı olabilir, ama hızını kontrol edemeyip çocuklar gibi topla oynamayı çok seviyorsa artık takıma zarar verdiğini de görmek lazım.

Ya;  Yatabare'ye ne demeli?

Topa vuracak hali yok, pozisyon almada zaman zaman hata yapıyor, nerede duracağını bilemiyor..!  Bu takımın golcüsünün Jahoviç olduğu gerçeği ne zaman görülecek merak ediyorum doğrusu. Oyuna girdiği 84. dakikadan sonra ön tarafa bir hareketlilik kazandırdığını, net olmasa da 2 pozisyonun içerisinde olduğunu biz görüyoruz da, Rıza hoca görmüyor mu?  Yoksa kupa maçındaki yaptığı hata sonucu gördüğü kırmızı kartın ceremesini mi çekiyor hala?

Jahoviç'in bu dakikada oyuna alınması da ayrı bir muamma..!

Ve Ömer Ali..

Konya'nın öz evladı.

Yıllardır bu takımda mücadele veriyor. Bazen çok çok iyi bazen de maalesef çok kötü.. Sivasspor maçında da bulduğu pozisyonu gol yapsa çok farklı bir sonuç çıkabilirdi. Golü atamamasına tepki göstermiyorum. Takımı yalnız bırakmasına kızıyorum. Başakşehir maçında sakat olduğu için oynamadı. Sivas'ta da kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve bu hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız ligin yeni takımı Ankaragücü maçında da tribünde olacak.

Geçen hafta Rıza hoca Ömer Ali olmayınca bütün planlarımız bozuldu demişti.

Ne yapayım bir var bir yok olan Ömer Ali'yi..!

Aslında yeteneğini daha fazla ortaya çıkarabilecek bir potansiyeli var. Nedense bir türlü olmuyor. Belki de Ömer Ali'yi biz farklı görüyoruz. Kapasitesi bu kadar!..

A. Konyaspor bugüne kadar topladığı 14 puanın 9'unu deplasmanda aldı. Bu kategoride aldığı  sonuçlarla puan cetvelinde 3. sırada bulunurken, maalesef ki kendi saha ve seyircisi önünde aldığı 5 puanla da sondan 3. sırada yer alıyor. Anormal bir çelişki var. Yeşil beyazlıların kendi sahasında puan kaybetme lüksü artık kalmadığı gibi, takımlarına gönülden destek veren onbinlerce taraftarını da artık sevindirmeli, mutlu etmeli, dışarıda sağda solda konuşturmamalı..

Yoksa sıkıntılar had safhaya ulaşır ki; en iyisi devamını yazmayayım...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar