Reklam
  • Reklam
Neşter vurulmalı...
Murat DÖNMEZ

Murat DÖNMEZ

Neşter vurulmalı...

16 Şubat 2015 - 10:37

Şunu baştan söylemekte fayda var. Bu Torku Konyaspor küme düşmez. Ama kalan haftalarda herkesi hop oturtur hop kaldırır..

Aykut Kocaman'nın geldiği günden buyana Konyaspor'un pas yüzdesi oldukça arttı. Bu bilinen bir gerçek. Kocaman'ın 2 yan, bir geri bir ileri pasları yüzünden ninni gibi geçen çoğu maç ne yazık ki Konyaspor'u bir türlü rahatlatmıyor.

Balıkesirspor deplasmanından gelen 3 puanın etkisiyle taraftarlar maça yine büyük ilgi gösterdi. Kupa maçında yenilen dört gole rağmen, bu renklerin sevdalısı binlerce taraftar yerini aldı, görevini de büyük bir başarıyla tamamladı. Hele zaman zaman yaptıkları şovu ise görülmeye değerdi. Ama ne yazık ki bu taraftarın gönlünü alacak, onu mutlu edecek ne bir futbolcu, ne bir teknik adam ne de bir yönetici vardı.  Rakibi durumundaki Sivasspor karşısında alınacak olan 3 puan, T.Konyaspor'un lügatından 'düşme' kelimesini tamamen kaldıracaktı. Puanları 17 olan 4 takım ile arasındaki farkı 3 maçlık bir avantaja çevirecekti.

Maç sırasında  orta sahanın oyuncuları olan tüm futbolcuları en başından buyana tutmadığımı söyledim. Haftalardır hata üstüne hata yapan Mehmet Güven'in yine rakibe gol ikramında bulunması bu takımın geleceğiyle oynamaktan başka bir şey değildir. Bunu herkes gördüğüne göre teknik direktör Aykut Kocaman'ın görmemesine de bir anlam vermek mümkün değil. Kocaman'dan aslına bakarsanız umutluydum; ama geçen haftalar bu umudumu köreltiyor.

Sergen Yalçın'ın futbol bilgisi ile şansı yaver gidince gittiği takımlardaki başarıları bir gerçek. Geçtiğimiz sene Gaziantep'i ipten kurtarmıştı. Bu sene de Sivas'ı tabiri caizse şaha kaldırdı. Görev aldığı günden buyana takımına önemli katkılar sağladı. Bize gelince gelenden 5 gidenden 5 yemeye devam ediyoruz. Kendi sahandaki Bursaspor ve son olarak Sivas karşısında sahadan boynu bükük ayrıldıktan sonra kimi yeneceğiz merak konusu? Deplasmandan bir galibiyet aldık o da lig sonuncusu ve ligin yeni takımı Balıkesirspor.

Zahmet oldu beyler...!

Artık taraftarda uyandı ve daha önceleri yapmaları gereken protestoyu son Sivas maçında haykırdı. Anormal derecede bir yönetim zafiyetinin yaşandığı Konyaspor'da, 'Aciz yönetim istemiyoruz' tezahüratı dikkate alınması gereken bir protestodur. Başta başkan Ahmet Şan olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri ne yaptıklarının farkına varması gerekir. Laf olsun diye alınan 3 oyuncu kulübede oturacaksa neden Konyaspor'un paraları çöpe atılmıştır. Hleb'i Kocaman'ın şahsi ihtiraslarıyla gönderilmesine ses çıkartamayan, taraftarın gazını almak için gereksiz 3 futbolcuya para bağlayan bu yönetim, her fırsatta Konyaspor'un borçlarından bahsederken kendilerinin de gereksiz trilyonlarca borç yaptığının farkında mıdır?

Haftalar bir bir eriyor. Artık zorlu bir fikstür dönemine giriyoruz. Kendi sahasında kazanamayan bir takımın deplasmandan puan getirmesini beklemek hayalcilikten öteye gitmez.

Bu takıma adam gibi bir neşter vurulması lazım.

 

  

Son Yazılar