Terörle gözümüzü korkutamazlar...
Nimet DÖNMEZ

Nimet DÖNMEZ

Terörle gözümüzü korkutamazlar...

01 Şubat 2018 - 10:41

Türkiye'nin böylesine yoğun biçimde terör saldırılarına hedef olmasının birden fazla nedeni var...

Özellikle vekâlet savaşlarının yaşandığı bölgemizde Türkiye'nin bütünlüğü, güçlülüğü ve istikrarı, bir anlamda genel tabloyu bozar görüntü vermekte. Terör yoluyla Türkiye'yi de belirsizliklere çekmek, çeşitli mihrakların çıkar hesaplarına uyuyor.

Ortadoğu'da yaşamanın bedellerini ödemeye her zaman hazır olduk ve bunu hep başardık. Terörü üreten ve terör örgütlerine zemin hazırlayan sebepler doğru teşhis edilip doğru çareler uygulanmadıkça, bu belâ ve fitnenin kökünü kazıyabilmek mümkün değil.

Ankara’nın Avrupa’ya diklenmesi onların hiç beklemediği ve istemediği şeydi. Çünkü bu, onların alışık olduğu şeyler değildi. Türkiye-Rusya yakınlaşmasını hiç istemedikleri açık olarak görülüyor. Bugün Ortadoğu’yu karıştırmalarının ana sebebi olan enerji yatırımlarında ya da anlaşmalarında Türkiye’yi engellemenin yollarını arıyorlar ve savaşın yeni adı terörle bize saldırıyorlar.

Türkiye milli duruşunu bozmadan, bulunduğu noktada, yeni dengede yerini arıyor!

Kazanacağı  ya da hakkını alabileceği bir MASA istiyor!

İşte buna yanaşmayanlar ortada!

Dün sonuç aldıkları ne kadar yöntem varsa hepsini zorluyorlar... ZORLAYACAKLAR da...

Büyük bir kavganın içindeyiz...

DEĞERLİ OLDUĞUMUZ için canımızı yakıyorlar...

Her ne yaşanırsa yaşansın kazanan TÜRKİYE olacak...

Türkiye'nin sistemini değiştirmesi, sınırların dışında başka bir oyun kurması, Orta Asya'ya kadar uzanması alıştıkları şeyler değil...

Omuz omuza yürümemiz gereken bir zaman diliminden geçiyoruz. Yüreğimiz yansa da yarınlar için kazanmak zorundayız.

Şehitlerimiz var ve üzülüyoruz. Onlar vatan için, millet için her şeyi göze alıp yola çıktılar. Can feda yola çıkan askerlerimizi Allah’a emanet ettik yola çıkardık. Gözümüz kulağımız oradan gelecek güzel haberlerde.

Etrafımızda dönen dümenlerle ilgili bugüne kadar yapılması gereken her türlü görüşme yapıldı. Artık onların görmek istedikleri bir Türkiye yok ve Afrin’de elde edilen başarı bakalım kimin kuyruklarını kapıya sıkıştıracak. Onlara gereken cevabı veriyoruz. Terörü ne kadar desteklerlerse desteklesinler, terörle yıllardır boğuşan bir ülke olarak tecrübemizle bu zoru da aşacağız. Onlar istediklerini alamayacaklar.

 

 

 

Son Yazılar