Yeniden doğuş için yola çıkanlar...
Nimet DÖNMEZ

Nimet DÖNMEZ

Yeniden doğuş için yola çıkanlar...

05 Nisan 2017 - 10:05

Ak Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, "Tarımı geliştirmek istiyoruz, ürettiğimiz para etsin istiyoruz, köyden şehre göç dursun, üretmek değerli olsun istiyoruz, verimli üretim yapmak istiyoruz. Birbirini tamamlayan ve beraberinde bir bütünün parçaları olarak tarım, gıda ve sanayi sektörüne yön vermek istiyoruz, bunları nasıl başaracağız? ‘Evet’ diyerek tabiri caizse yeniden doğuşumuzu gerçekleştireceğiz" diyor.

Recep Konuk, köy köy gezerek seçmenlerin referandumda niçin ‘evet’ demesi ve sistemin niye değişmesi gerektiğini anlatmayı sürdürüyor.
16 Nisan’dan sonra ülkemiz ve milletimiz için ne hayırlıysa o olsun dileği bütün milletin ağzında. Siyasi kavganın çok daha ötesinde bu millet, ülkenin bölünmesi, parçalanması, dış güçlerin elinin bu ülkeye uzanmasından duyduğu endişeyi dillendiriyor. Etrafımızı saran alevlerin ülkemize sıçraması, yıllardır PKK terörüyle başaramadıklarını etrafımızı çevirerek başarmak istediklerini hemen çok kişiden duyuyoruz.

O nedenle güçlü bir devletin olması ve ülkenin iyi idare edilmesi, ekonomik anlamda kalkınmış, üreten ve uluslar arası piyasalarda söz sahibi, işsizlik sorununu en aza indirgemiş, eğitim seviyesi yükselmiş, özgür ve refaha ulaşmış, kadın, çocuk ve gençlere en güzel imkanların sunulduğu, bilimsel gelişmelerde ve buluşlarda  ileri teknolojileri kullanan, savunma sanayimizde ürettiklerimizle başkalarının ürettiklerinden bağımsız hale gelme, güçlü bir orduyla, savunma sistemleri gelişmiş güvenli bir ülke olmak ve bu ülkede yaşamak isteyen millet referandumda en doğrusunu yapacaktır.

Karaman Milletvekili Recep Konuk, köylü ve çiftçiye en doğru yoldan bilgilendirmeyi yapacak kişidir. Çünkü, yıllardır onların ürettiklerinin değerini bulması için ve daha fazla üretip kazanabilmeleri için emek veriyor. Onların dilinden en iyi anlayan o olduğundan, en doğruyu anlatan da o olacaktır. Söylediği  “Tarımı geliştirmek istiyoruz, ürettiğimiz para etsin istiyoruz, köyden şehre göç dursun, üretmek değerli olsun istiyoruz, verimli üretim yapmak istiyoruz. Birbirini tamamlayan ve beraberinde bir bütünün parçaları olarak tarım, gıda ve sanayi sektörüne yön vermek istiyoruz” sözler milletin beklentilerinin birebir dile getirilmesidir.

Bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Vatanı için hiç düşünmeden ölüme koşan bu millet referandumda da en doğru kararı verecektir.

Son Yazılar