Reklam
  • Reklam
Yenidoğan Yoğun Bakım Kursu tamamlandı

Yenidoğan Yoğun Bakım Kursu tamamlandı

Sağlık Bakanlığı Yenidoğan Yoğun Bakım Sertifika Kursu, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi’nde tamamlandı.

28 Aralık 2018 - 14:20

Sorumluluğunu Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yenidoğan Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hanifi Soylu’nun üstlendiği kurs programında Konya çapında Yenidoğan Yoğun Bakım birimlerinde görev yapan 25 eğitimci ders verdi.

Kursla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Hanifi Soylu şunları söyledi: “İstanbul, Kars, Ağrı ve Konya’dan gelen toplam 9 kursiyere kurs programı boyunca 10 iş günü teorik eğitim, 15 iş günü pratik eğitim verildi. Şehir dışından gelen kursiyerlerimizi Selçuk Üniversitesi Meliha Ercan Konukevi’nde misafir ettik ve kurs programı boyunca çeşitli sosyal etkinlikler düzenledik. Ülkemizde uzun zamandır bu kurs düzenlenmiyordu ve büyük bir açık oluşmuştu. O yüzden programımıza başvuru patlaması yaşandığını söylemem gerekir. Ayrıca Konya’da bu kursu şu anda sadece biz düzenliyoruz. Türkiye çapında ise çok az merkezde bu kurs yapılıyor. İlk tecrübemiz olmasına karşın  çok verimli ve başarılı bir kurs programını tamamladık ve bütün kursiyerlerimiz sertifikalarını üstün başarıyla hak edip aldılar.”

Yaklaşık bir ay süren yoğun kurs programının ardından kursiyerlere Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'