Yiğit: "Çarşı pazar yanıyor"

Yiğit: "Çarşı pazar yanıyor"

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, pazar esnafı ve vatandaşlara yaptıkları ziyaretlerde, halkın en büyük sorunun ekonomik kriz olduğunu belirterek, “Çarşı pazar yanıyor” dedi

25 Mart 2019 - 17:38

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki semt pazarlarında yaptığı ziyaretlerde halkın en büyük şikayetinin gıda fiyatları olduğunu “Çarpı pazar yanıyor” sözleriyle ifade etti.
İYİ Parti GİK Üyesi Sait Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek, Meram Belediyesi Meclis Üyesi adayları ve ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte yaptığı ziyaretlerde, pazarın nabzını tutan Yiğit, halkın artan ekonomik krizler altında her geçen gün daha da ezildiğine dikkat çekti. Yiğit, “Çarşı pazar yanıyor, ama iktidar hala ekonominin iyiye gittiğini iddia ediyor. Çarşıya, pazara adımlarını dahi atmayanlar, halkın cebindeki yangının da farkında değil. Bu yüzden fakir halkın daha uygun fiyata sebze meyve alması için açtıkları tanzim satış yerlerine varlık kuyruğu dediler. Bu kuyruklar varlık kuyruğu değil, yokluk kuyruğudur, alım gücü azalan halkın gıdasını almak zorunda kaldığı kuyruktur” dedi.
Ziyaret ettiği pazarların neredeyse boş olmasının halkın alım gücünün düştüğünün en büyük göstergesi olduğunu vurgulayan Yiğit, “Pazara gelen vatandaş da evine filesi boş dönüyor” diyerek, ekonomik krizin boyutunun gitgide arttığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü