Yiğit: Denenmişler bir daha denenmemeli

Yiğit: Denenmişler bir daha denenmemeli

Seçim çalışmalarına esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle devam eden İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, AK Parti döneminde en talihsiz ilçenin Meram olduğunu vurgulayarak, denenmişlerin bir daha denenmemesi gerektiğini kaydetti

27 Şubat 2019 - 15:30

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, Meram’da 16 yıldır süren saltanatın artık değişme vaktinin geldiğini söyledi. 
Meram’ın ilçe olduğu 1989 yılından beri her dönem başkan değiştirdiğini ve bu nedenle yeterince yatırım alamadığını vurgulayan Yiğit, “Konya’nın en güzide ilçesi Meram, bugüne kadar ne yazık ki yanlış ve adaletsiz yatırımlar, kentsel dönüşüm rantının yatırıma dönüştürülmemesi, liyakatsiz kadrolar nedeniyle ihtiyaç duyulan yatırım ve hizmeti alamamıştır. Belediyeyi borç batağına sokan yöneticiler, ilçeye ve halka hizmet yerine kendilerine yatırım yapmıştır. AK Parti döneminde başkanını beğenmediği için her seçimde değiştiren en talihsiz ilçe Meram olmuştur. Artık değişim zamanı gelmiştir. Biz İYİ Parti kadroları olarak çalmadan, yetim hakkı yemeden, halkı ağlatmadan, belediyenin kaynaklarını yandaşa değil, halkına aktaran bir hizmet anlayışıyla geliyoruz. İşte bu yüzden halkımıza sesleniyor, denenmişlerin bir daha denenmesine gerek yok diyor ve desteklerini bekliyoruz” dedi.
Yiğit, küstürülen, kandırılan, kırılan, isyan eden, hakkı yenen, hakkını arayan vatandaşları sandık başında ‘İYİ’likte birlik olmaya çağırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı