Reklam
  • Reklam
Yiğit: Esnafa İYİ geleceğiz

Yiğit: Esnafa İYİ geleceğiz

Esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyen İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, adam kayırmadan, ranta izin vermeden esnafın sorunlarını çözeceklerini söyledi

06 Mart 2019 - 15:52

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki esnafları ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

Meram İlçe Başkanı Mehmet Avcı, teşkilat üyeleri ve Belediye Encümen üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette esnafın sorunlarını yakından bildiklerini ve bu sorunların çözümü için projelerle geldiklerini belirten Yiğit, “Esnafa İYİ geleceğiz” dedi.

Yiğit, göreve geldiklerinde yapacağı icraatları şöyle açıkladı:

“Belediye esnafa rakip olmayacak. Tente sorunlarınız sona erecek. Ruhsat alımında mağduriyetler bitecek. Arapça tabelalar kalkacak, yerine tamamen Türkçe tabelalar kullanılacak. Esnafımız küçük esnaf çarşıları ile nefes alacak. Kuracağımız Esnaf Meclisi ile yönetime etkin katılım sağlanacak. Bu projelerimizle esnafımızın yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Sorunlarının çözümünde geliştireceğimiz projeleri de yine onlarla istişare ederek hazırlayacağız. Daha birçok proje ile esnaflarımızın sorunlarını çözeceğimizin garantisini veriyoruz. İYİ belediyecilik, İYİ gelecek ve İYİ bir Meram için geliyoruz.”

Küçük esnafa da önem ve destek verdiklerini kaydeden Yiğit, esnafa yaklaşımda adam kayırma ve rant sorunlarının ise adaletli yaklaşımla çözümleneceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'