Yiğit: "Meram’ı hep birlikte ihya edeceğiz"

Yiğit: "Meram'ı hep birlikte ihya edeceğiz"

İYİ parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, halkın mevcut yönetimden şikayetlerini bildiklerini, başkan seçildiğinde vatandaşa belediyenin kapılarını sonuna kadar açarak, Meram’ı hep birlikte yöneteceklerini kaydetti

15 Mart 2019 - 14:39 - Güncelleme: 15 Mart 2019 - 14:46

İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, belediye başkanı seçildiğinde Meram’ı ihya edecek projeleri halkın onayıyla hayata geçireceklerini söyledi.
31 Mart Yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Yiğit, çarşıda, pazarda, markette, avm ve hastanelerde halkla buluşarak tek tek sorunlarını dinliyor. Mevcut projelerini halka anlatan Yiğit, vatandaşlardan gelen talepleri de not alarak, hayata geçirmek için projelendirmeye başladı.
Meram’ın kalkınması, eskiden olduğu gibi yemyeşil olması, halkın huzur ve müreffeh içinde yaşaması için geliştirdikleri projelerini, vatandaşların istek ve talepleri değerlendirilerek yeniden yapılandırıp planlama yapacaklarını ifade eden Yiğit, “Gittiğimiz her yerde esnaf ve vatandaşlarımızdan ‘Hizmet bekliyoruz. Bugüne kadar verilen sözlerin hiçbirisi yerine getirilmedi. Artık yeter, bizi de düşünen bir başkan istiyoruz’ yakınmalarıyla karşılaşıyoruz. Halkımızla şu an nasıl iç içe isek, seçildikten sonra da onlara kapımız sonuna kadar açık olacak” dedi.
Yiğit, her kesimi kucaklayan, adaletli, şeffaf, güler yüzlü bir başkan olma sözü vererek, halkın yanında, birlikte ve İYİ belediye olacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı