Reklam
  • Reklam
Yiğit’ten Oda ziyaretleri

Yiğit'ten Oda ziyaretleri

İYİ Parti Meram Belediye Başkan adayı Diş Hekimi İlker Yiğit ve beraberindeki ilçe yönetimi 31 Mart 2019 'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde İnşaat Mühendisleri odasına   nezaket  ziyarette bulundu

14 Şubat 2019 - 09:47

İYİ parti Meram  belediye başkan  adayı İlker  Yiğit,  İYİ Parti  Meram ilçe başkanı Mehmet Avcı ve ilçe yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden oda başkanı Dr. Kamil Akın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarılar diledi.

Ziyaret esnasında Meram bölgesinin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan belediye başkan adayı İlker Yiğit ve  oda başkanı  Kamil  Akın, özellikle  bu bölgede kangren haline  gelmiş olan  imar ve planlama sorununu ele aldılar.

Bu  konuda gerekli çalışmaların yapılarak ,problemlerin giderilmesi için ,hiç bir vatandaşı mağdur etmeksizin konuya kalıcı çözümler getireceklerini belirten aday İlker Yiğit ilgili sivil toplum kuruluşları ile de konu üzerinde dirsek temasında olacaklarını ifade etti.

İnşaat Mühendisleri Odası başkanı Dr.Kamil Akın ise biz Konya'mız için Meramımız için yapılacak  her türlü  çalışmada destek olmaya hazırız ifadesini  kullanarak''  yerel seçim sürecinin  tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını  diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'