5 yıldır criosunu  bağış yapıyor

5 yıldır criosunu  bağış yapıyor

Konya'da İstanbul caddesi civarında 'Demhane' isimli çayevini işleten Abdullah Kaplan  kuruluşundan bu yana geçen 5 yılda her kuruluş yılı cirosunu hayır olarak bağışlamayı devam ediyor.

12 Kasım 2021 - 12:10

Çayevi işletmecisi Abdullah Kaplan işyerini açtığı ilk gün, her kuruluş gününde toplam cirosunu bir hayır kurumuna vermek için söz verdiğini anımsatarak , "Çok şükür ki, 5 yıldır sözümüzün arkasında duruyoruz. Belki kimilerine göre yapılan miktar az gelebilir ama önemli olan bu duyarlılığı göstermek" dedi

Bugüne kadar Lösemi Vakfına, çeşitli Engelli derneklerine o günün cirolarını yardım amacıyla verdiklerini, Çocuk yuvasına ihtiyaçları olan beyaz eşya aldıklarını anımsatan Kaplan, "Bu yıl da "Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir" sloganıyla 11 Kasım'da elde  ettiğimiz yaklaşık 2 bin TL'lik ciromuzu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) bağışlama kararı aldık. Bizim bu duyarlılığımızı gören müşterilerimiz de fazlasıyla destek oldular. İnanıyorum ki damlaya damlaya göl olur Atasözünden  yola çıkarak herkesi belli günlerinde bu tür yardımlarda bulunmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Kaplan, Hafta içerisinde toplanan miktarı Vakıf yöneticilerine teslim edeceklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü