Ahmet Bozdam Konya Şeker Basın Daışmanı oldu

Ahmet Bozdam Konya Şeker Basın Daışmanı oldu

Konya Şeker  Basın, Organizasyon ve Spor Danışmanlığına  Ahmet Bozdam  getirildi.

02 Mart 2022 - 12:42 - Güncelleme: 02 Mart 2022 - 12:46

Ahmet Bozdam, ilk olarak gazeteciliğe 1987 yılında Konya Postasında  başladı.  Daha sonra ise üniversite öğrencilik yıllarında faal gazeteciliğe fahri olarak devam etti.

 Yerel televizyonlardan, ÜNTV, SUNTV ve  KANAL42 ‘ de  spor programı  yorumcusu ve  program sunuculuğu yaptı.  Mahalli olarak yayın hayatında bulunan bazı yerel gazetelerde  ve spor gazetelerinde spor yazarlığı yaptı.

 Ulusal ve Uluslararası birçok organizasyonun yürütülmesinde görev aldı.  Bilimsel olarak 4 kez düzenlenen ve Uluslararası nitelik taşıyan Engelliler için Beden Eğitimi ve Spor Kongresi ve  5 kez hem Konya hem Antalya da düzenlenen  Uluslararası Parabadminton  ENESCUP turnuvası organizasyon başkanlığını yaptı. Milli takımlar ve kulüpler aşamasında  dönem dönem antrenörlük ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Aynı zamanda, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı olan Ahmet Bozdam’ın etkin olduğu alanlar ;  Yönetim ve Organizasyon, Engelliler sporları , Rekreatif Organizasyonlar ve Planlama ve Yönetimi..

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı