Akaryakıt kaçakçılarına suçüstü: 2 gözaltı

Akaryakıt kaçakçılarına suçüstü: 2 gözaltı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını sürdürüyor.

08 Mart 2023 - 15:18

Yasa dışı yollarla  yurda sokulan ve ticarei yapılan her ürünün devlete verdiği maddi zararın ve haksız kazancın önüne geçmek için operasyonlar birbiri ardına yapılıyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Selçuklu ilçesinde gerçekleştirdiği akaryakıt operasyonunda binlerce litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi’nde bulunan bir sanayi sitesi içerisinde bir tankerden çekicinin deposuna gümrük kaçağı akaryakıt aktarımı yapıldığını tespit ederek anında müdahale etti. 

6 BİN 620 LİTRE ELE GEÇİRİLDİ!

Ekiplerin müdahalesiyle neye uğradığını şaşıran şüpheliler kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Tankerde ve çekicinin deposunda toplam 6 bin 620 litre gümrük kaçağı akaryakıta el konuldu. 

Daha önce de 2 kez kaçakçılık suçuna karıştığı tespit edilen akaryakıt tankerine de ekipler tarafından el konuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük düdük çalacak
Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük düdük çalacak