AKŞEKER Gastrofest’in ilgi odağı oldu

AKŞEKER Gastrofest’in ilgi odağı oldu

Kırmızı et sektörünün marka ismi Akşeker grup üretimini gerçekleştirdiği kavurma, sucuk, pastırma, kokoreç, sosis ve salam ürünleri ile festivalin gözdesiydi.

06 Eylül 2022 - 09:49

Konya mutfağının Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacı ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve açılışı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından yapılan Gastrofest’i yarım milyondan fazla kişi ziyaret etti. 

Kırmızı et sektöründeki varlığı ile Konya’nın gururu olan ve üretimini gerçekleştirdiği ürünleri ile kısa sürede aranılan bir marka haline gelen Akşeker’de bu etkinlikte yer aldı ve ziyaretçilerin gözdesi oldu.

Gastrofest’in açılını yaptıktan sonra Akşeker standını gezen ve ürünleri tek tek inceleyen Emine Erdoğan, kavurmanın tadına baktı ve yapılışı hakkında bilgi aldı.

Akşeker Grup Tanıtım ve halka ilişkiler müdürü Dilan Şeker Yaman, şirketin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında Emine Erdoğan’a açıklamalarda bulundu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Gastrofest’te Türkiye’de iç piyasaya arz edilen hemen hemen tüm ürünlerinin tanıtımı yapılan Akşeker stadında ziyaretçilere ikramda bulunuldu. 

Bu yıl geçen yıla oranla dahada fazla ilgi gören Gastrofest’e katılan Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, Cüneyt Asan, Reha Kılıçhan, Zeki Açıkgöz, Tarık Ertürk, Osman Yılmaz, Fahrettin Uzun ve Mutlu Chef gibi ülkemizin ünlü gurme ve şefleri de Akşeker standını ziyaret ederek Akşeker ürünlerinden övgüyle söz ettiler..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü