Reklam
  • Reklam
Akşener: ’Elime terörist eli değerse o eli keserim’ 

Akşener: 'Elime terörist eli değerse o eli keserim' 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu ele, bugüne kadar terörist eli değmedi. Allah hakkı için değmedi. O terörist eli bu ele değse vallahi keserim billahi keserim. Allah şahit olsun keserim. Arkadaş, Recep Bey iftira atıp duruyorsun günahtır günah” dedi. 

23 Nisan 2023 - 16:58 - Güncelleme: 23 Nisan 2023 - 23:18

Partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışı için Konya’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, büyük ilgiyle karşılandı. SKM önünde kendisini bekleyen yoğun kalabalığa seslenen Akşener’in konuşmasından satır başları şu şekilde:

“Geldik 21 gün 14 Mayıs'taki seçime... Burada birçok insan bilir ki ben şuradaki dükkanları 3 sene boyunca gezdim. Kendi partimi övmedim başka partiyi yermedim.

İktidara döndük dedik ki; böyle dertler var bunları yerine getirin. Biz cenge, savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz. Burada kimin ne olduğunu kimse bilmiyor. Ama 21 yıldır şuculuktan buculuktan yorulduk be kardeşim. 

Seçime gidiyoruz söylenecek tek laf yok. Neler gündemde? PKK'lı olmak gündemde, kafir olmak gündemde, Kandille ahbaplık gündemde. Yav arkadaş ben Meral Akşener'im. Açtırma kutuyu söyletmeye kötüyü.

Bu ele, bugüne kadar terörist eli değmedi. Allah hakkı için değmedi. O terörist eli bu ele değse vallahi keserim billahi keserim. Allah şahit olsun keserim. Arkadaş, Recep Bey iftira atıp duruyorsun günahtır günah. Senin bu elinde PKK'nın eli var. Abdullah Öcalan'ın kardeşine 'bizim Mehmet' dedin. Yok, biz gereğini yapacağız. Oy kullanarak gereğini yapacağız, yuhalamaya lüzum yok. Bu elinde PKK var. Ne zamandır arkadaş, akraba oldunuz?

Onun diğer kardeşi TRT'de açıklama yapıyor. Peki, bu elde ne var? Bu elde de Hizbullah var. 2 elinde de terör örgütü. Bizim için PKK bir terör örgütüdür. Kahrolsun ve kahredeceğiz. Ama Konca Kurişler'in, Gaffar Okkanlar'ın katilleri de bizim için katil ve terör örgütüdür.

Bundan da çok rahatsız oluyorlar: Ne mutlu Türk'üm diyene! 

Bu kadınlar değiştirecek bu işleri... Ben evde torun büyütüyor olsaydım neleri konuşurlardı, gelini gagalıyor olacaktım, bugün Recep Bey'i gagalıyorum! Bir kadının namusuna şerefine el uzatmayacaksın! 

Konya, Suriyeli sığınmacılarda 12. şehir. 2 sene içinde kesinlikle göndereceğiz! 

Devamlı bize dil uzatıyorsunuz, dindarlık üzerinden ahkâm kesiyorsunuz. Harama el uzatıyorsunuz. Konya gibi bir yerde uyuşturucu kaçakçılığı olabilir mi! Sizin yatacak yeriniz yok! 

Seçimi kazanır kazanmaz 100 bin öğretmeni tayin edeceğiz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'