’Algı operasyonları oluşturuyor’

'Algı operasyonları oluşturuyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili  Leyla Şahin Usta, 9 Ağustos'ta başlayacak olan İslami Dayanışma Oyunlarının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışına katılacağını ifade ederek muhalefetin algı operasyonlarına karşın  millete  hizmet etmeye ve eser üretmeye devam edeceğiz"dedi.

27 Temmuz 2022 - 15:39 - Güncelleme: 27 Temmuz 2022 - 15:40

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili  Leyla Şahin Usta, 9 Ağustos'ta başlayacak olan İslami Dayanışma Oyunlarının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışına katılacağını ifade ederek muhalefetin algı operasyonlarına karşın  millete  hizmet etmeye ve eser üretmeye devam edeceğiz
‘Algı operasyonları oluşturuyor’
AK Parti Meram İlçe Başkanlığı tarafından Tantavi Sanat ve Kültür Merkezi’nde basın buluşması gerçekleştirdi. Buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta’nın yanı sıra; AK Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir, Orhan Erdem, Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı   Abdullah Said Kıyak, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
‘SAHALARDA SÜREKLİ VATANDAŞLARIMIZ İLE BULUŞUYORUZ’
AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Başkanlığı olarak yılın 12 ayı sahada olduklarını ifade ederek, “Her dönem TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte milletvekillerimiz ile sahada yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  AK Parti Meram İlçe Teşkilatı olarak yıl boyunca yaz kış demeden mahalle ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımız ile sürekli iç içe olmaya gayret ediyoruz. Meram İlçe Teşkilatı olarak da Milletvekillerimiz ile çalışmalarımızı ilçemizde yoğun şekilde gerçekleştireceğiz.  Ak Parti Meram İlçe Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana sahalardayız. İlçe Kadın Kollarımız ve İlçe Gençlik Kollarımız her hafta Meram’da bulunan mahallerimizde ziyaretler gerçekleştiriyor” diye konuştu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise , “ Göreve geldiğimiz   günden bu yana Meram’da bulunun bütün mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya gelerek görüşlerini ve isteklerini dinleyerek, projelerimizi aktardık.  Bizler elimizden gelen hizmetinin fazlasını yaparak vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Biz her dönem sahadayız ve sahada adım atmadığımız yer bırakmamış olduk” dedi.
‘CUMHURBAŞKANIMIZ KONYA YATIRIMLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR’
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da “AK Parti Konya İl Başkanlığı olarak yaz döneminde tempoyu artırıyoruz. Birlikte rahmet ve bereket var. Cumhurbaşkanımız Konya’nın yatırımlarını takip ediyor. Bazı bakanlarımız Konya’ya çok sık geliyor. Projelere büyük katkı sağlıyorlar. Bu şehir bir model oluşturdu. Birliktelik ile bu model uygulanıyor”
‘2023 SEÇİMLERİNE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İLERLİYORUZ’
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de, “İl Başkanlığımızın yaz organizasyonları çerçevesinde programlarımıza başlamış bulunmaktayız.  İlçelerimizin bütün mahallelerine ulaşacak şekilde ziyaretlerimiz sürüyor. Pandemiden sonraki son 1 yıllık dönemde farklı bir dünya ile karşı karşıya kaldık. Gıda krizlerinin baş gösterdiği, hayat şartlarının akıl almaz bir şekilde değiştiği olağanüstü bir hal ile karşı karşıya geldik. Çok şükür Cumhurbaşkanımızın koordinasyonun da bu konuda hızlı kararlar ile dünyadan çok daha iyi bir şekilde atlatmaya çalıştığımız bir gerçek. Krizlere rağmen ülkemizin yapmış olduğu ihracat her geçen gün artıyor. Devletimiz emekçilerimizi enflasyona karşı korumasını sürdürüyor. Kısacası 2023 seçimlerini güçlü bir şekilde ilerliyoruz” diye konuştu.
‘KONYA BELEDİYECİLİKTE TÜRKİYE’YE ÖRNEK’
TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Konya Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Akyürek ise Konya belediyelerin hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.  Akyürek,  “Türkiye içeride ve dışarıda büyük bir mücadele veriyor. Bu coğrafyanın kaderinde var bu mücadeleler. Tarih boyunca buna şahitlik ettik hepimiz. Selçuklu ecdadımızdan bugüne mücadeleyle, kararlılıkla yürüyüşümüz devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında da yine aynı şekilde bu yürüyüşümüz, güçlü Türkiye yürüyüşümüz devam edecek. Yeni Büyükşehir oluşumuyla özellikle Konya’mızın 800’e yakın yerleşim yerinin tamamına kısa bir sürede ulaşmaya gayret ettik. Altyapısı, üstyapısı, mahalle yolları, sosyal tesisler, mahalle parkları birçok çalışmayı gerçekleştirmek nasip oldu. Bütün çalışmalar belediyecilikle ilgili hizmetler Konya Modeli Belediyecilik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve Selçuklu, Karatay, Meram Belediye Başkanlarımızın çalışmalara yeni bir ivme kazandırdıklarını görüyorum. Konya belediyeciliği çalışmalarının yeni bir aşamaya taşındığını görüyorum. Belediye başkanlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Ulusal, yaygın kanallarda bazı büyük belediyelerin ve belediye başkanlarının çalışmalarını dinliyorum. Belediyecilikten geldiğim için özellikle buna dikkat ediyorum. O kadar genel ifadelerle lafı dolaştırıyorlar ki ben hayret ediyorum. Bu büyük belediyelerin belediye başkanlarının faaliyetleri, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerini bırakın Selçuklu, Meram, Karatay Belediyeleri’nin hizmetlerinin yarısını yapmış değiller. Ama propaganda güçleri ve algı oluşturma çabalarıyla kurtarmaya çalışıyorlar”dedi.  
‘KONYA HER ZAMAN ÖRNEK OLMUŞTUR’
 AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da muhalefetin tek amacının algı oluşturmak olduğunu söyledi.  Sorgun, “Teşkilatın verdiği görevler çerçevesinde tüm milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanlarımızla birlikte sürekli mahallelerdeyiz. Bir iktidar bir de muhalefet olması gerekiyor. Muhalefetin yapması gereken şey hükümetin doğrularını desteklemek ve yanlışlarını söylemektir. Ama şu anda muhalefetin yaptığı tek şey algı oluşturmaktır. İş yapmak yerine laf yapıyorlar. Konya duruşunu güçlendirmemiz gerekiyor. Konya her zaman örnek olmuştur. AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir düzenlenen toplantıda Konya Basının güçlü olduğunu ve Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.
‘CUMHURBAŞKANIMIZ İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARININ AÇILIŞINA KATILACAK’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili  Leyla Şahin Usta, 9 Ağustos'ta başlayacak olan İslami Dayanışma Oyunlarının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışına katılacağını ifade ederek, “ Konya önemli hazırlıklar içerisinde. Bunların en başında da 9 Ağustos'ta başlayacak olan İslami Dayanışma Oyunları var. Bu Konya'mız için, ülkemiz için oldukça önemli bir organizasyon. Konya'da ilk defa 54 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan büyük bir olimpiyattan bahsediyoruz. Tesislerimizin hazırlıkları devam ettiği gibi açılış için hazırlıklar da devam ediyor. Açılış programı için Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız da inşallah 9 Ağustos'ta Konya'da olacaklar. Hem ülkenin gündeminde hem de pek çok ülkenin gündeminde bu olimpiyatlar ve Konya'mız olacak tabii ki. Bu Konya'mız için, esnafımız için, turizmimiz açısından, tanıtım açısından çok kıymetli ve önemli bir organizasyon” diye konuştu.  
‘PARTİMİZ 14 AĞUSTOS’TA 21. YILINI KUTLAYACAK’
AK Parti’nin 14 Ağustos’ta kuruluş yıldönümü kutlamaya hazırlandığını ifade eden Usta, “14 Ağustos’ta partimizin kuruluşun 21. Yılını kutlayacağız.  Bununla ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Bizler büyük bir heyecan ve coşku ile 21. Yaşımızı kutlayacağımıza inanıyoruz” dedi.  AK Parti olarak hizmetleri ve eserlerini sürdürmeye devam ettiklerini ifade eden Usta, “AK Parti olarak hizmetlerimizi ve serlerimizi üretmeye devam ediyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor. Konya’ya yapılan yatırımların izlenmesi ile ilgili teşkilatlarımız bünyesinde milletvekillerimizin başkanlığında oluşturduğumuz komisyonlar ile bütün çalışmalarımızı takip ediyoruz.  Tarımdan sanayiye, eğitimden gençlik ve spora dair hangi alanda çalışma yapılıyorsa bizlerde takip ediyoruz. Dünya’nın geçtiği bu zor süreçte yaşanan zorluklardan etkilenmemize rağmen yatırımlarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yapmak zorundayız. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. Gücünü aldığı millete hizmet borçlu. Sahada vatandaşımızın bizlere verdiği desteği yakından hissetmek bizleri de memnun ediyor. Yaptığımız her ziyaret ve çalışmamızda vatandaşımızın dünyada yaşanan sıkıntıların farkında olduğunu ve Türkiye olarak AK Parti olarak bu sorunların çözümü noktasında çabamızı ve gayretimizi görerek hızlıca bu işlerin bitirilmesi konusunda desteklerini görüyoruz” ifadelerini kullandı.
‘MUHALEFET ALGI OPERASYONLARI YAPMAYA ÇALIŞIYOR’
Muhalefetin algı operasyonları yapmaya çalıştığını ifade eden Usta, “Muhalefetin algı operasyonlarıyla yapmaya çalıştıklarını da görmezden gelemeyiz tabii ki. En son bu KYK ile ilgili yapılan kredilerle ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın daha öncesinde yapılan toplantılarla, çalışmalarla Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamalarla birlikte geri ödemelerdeki faiz oranlarının alınmaması, ana borcun ödenmesiyle ilgili verilen kararın, sanki sadece birileri muhalefet söyleyip de biz yapmışız gibi kamuoyuyla paylaşmaları, kendilerini komik duruma düşürmekten başka bir şeyin izahı yok yok.  Bizler bunları tartışıyor ve konuşuyoruz. Gençlerle her bir araya geldiğimizde ve konuşmamızda sıkıntıları ve dertleri ne ise çözüm noktaları bizlerden beklentileri ne ise bu sorunları çözmeye çalışıyoruz” dedi. CHP'nin 1 Ağustos'ta TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırmasını eleştiren Usta, "Meclisin açık olduğu dönemlerde Meclis'e gelmeyip, yoklamalara girmeyip, toplantılara katılmayıp, gelmeyen CHP, şimdi Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırıyor. Meclis Başkanlığımız, CHP milletvekillerinin kaç tanesinin Meclis'in çalışma döneminde ne kadar yoklamalarda bulunduğunu bir yayınlasa, toplantıya çağırmak için aslında hiç kimsenin olmadığını göreceğiz. Muhalefetin her engellemesine karşı milletimize hizmet etmeye ve eser üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı