Reklam
  • Reklam
Altunbaş, bölüm başkanı oldu

Altunbaş, bölüm başkanı oldu

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanlığının yeni bölüm başkanı Prof.Dr.Hüseyin Altunbaş oldu. 

15 Şubat 2022 - 13:05

Türkiye’nin köklü iletişim fakültelerinden biri olan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinde değişim devam ediyor. Reklamcılık Bölüm Başkanlığının görev süresinin sona ermesinden sonra Selçuk İletişim Dergisi Editörü de olan Prof.Dr.Hüseyin Altunbaş yeni Reklamcılık Bölüm Başkanı olarak görevine başladı. 

Prof.Dr.Hüseyin Altunbaş yaptığı açıklamada, “Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak çok başarılı bir fakülteyiz. Köklü bir iletişim fakültesiyiz. Çok ödüllü bir fakülteyiz. Her sene üstüne koyarak çalışan bir fakülteyiz. Öğrencilerimizle ve mezunlarımızla sürekli iç içe olan bir fakülteyiz. Vizyoner bir bakış açısıyla inovatif olmak zorunda olan bir fakülteyiz. Yeni yönetimimiz önemli projelere imza atıyor. Biz de bu projelere destek olmak zorundayız. Reklamcılık Bölümü üniversiteye ve şehre çok katkı sağlayacak bir bölümdür. Bu anlayışla daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Fakülte yönetimimize, Sayın Prof.Dr.Enderhan Karakoç’a bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim. Reklamcılık bölümümüzü reklamcılık sektörüyle iç içe ve daha fazla uygulamaya dönük bir anlayışla yürüt

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'