Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde her yıl düzenlenen “Amatör Spor Haftası” bu yıl 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Konya'daki hafta kutlamaları Cumhuriyet sahasında yapıldı.

03 Ekim 2022 - 14:17

Her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulması, sporun tabana yayılması ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Amatör Spor Haftası” kutlamaları Cumhuriyet Futbol Sahasında düzenlenen açılış programı ile başladı. 

Cumhuriyet Futbol Sahasında düzenlenen açılış programına Spor Hizmetleri Genel Müdürü  Mehmet Baykan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlarımız katıldı. Açılış programı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay’ın konuşmalarıyla başlayıp Halk Oyunları, Taekwondo, Cimnastik ve Karate branşlarında sporcularımız hazırladığı gösterilerle sona erdi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çeşitli branşlarda düzenlenecek müsabakalarla hafta boyunca devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı