Süvari-Sen dayanışması

Konya'da birçok alış veriş merkezinde şubeleri bulunan Süvari Mağazaları, Memur-Sen Konya İl Başkanlığı ile üyelerine yönelik indirim kampanyası başlattı.

Süvari, (Novada, Kulesite ve Kent Plaza) Mağazaları Memur-Sen üyelerine özel indirim. Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen, Sağlık Sen, Diyanet Sen, Büro Memur Sen, Bem Bir Sen, Toç Bir sen, Bayındır Memur Sen, Enerji Bir Sen, Birlik Haber Sen, Ulaştırma Memur Sen ve Kültür Memur Sen sendikalarına üye olan her kes ve birinci derecede yakınları, 26 Aralık 2018 ve 20 Ocak 2019 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yararlanabilecek.

Konya Süvari Mağazaları Yetkilisi Emre Kineşci, kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “Süvari Mağazaları olarak üç büyük alışveriş merkezinde bulunan mağazalarımızdan alış veriş yapmak isteyen Memur-Sen’e bağlı tüm sendikaların üyeleri ve birinci derecede yakınları sendikaya üye olduklarını ibraz etmeleri halinde tüm mağazalarımızda 20 Ocak 2019 tarihine kadar erkek giyim, spor giyim, klasik giyim, iç giyim, ayakkabı ve tüm aksesuar ürünlerinde net yüzde 20 indirim imkanından hem üyeler hem birinci derecede yakınları yararlanacaktır.

Amacımız ekonomik zorlukların yaşandığı günümüzde sendika üyelerine bir nebze de olsa destek olmak. Bu tür işbirliğine Süvari ailesi olarak her zaman hazır olduğumuzu bildirir, tüm sendika üyesi arkadaşlara keyifli alışverişler dilerim” dedi.

 

Memur-Sen İl Başkanlığı’nda yapılan özel indirimli protokol anlaşma programına katılan Memur-Sen Konya Şube Başkan Vekili Ali Koç ise kampanyadan umutlu olduklarını ifade ederken, “Süvari Mağazalarına üyelerimize yönelik böyle bir imkan tanıdığı için teşekkür ederim. Amacımız üyelerimizin alış verişlerine az da olsa katkıda bulunmak. Bu düşünce ile imzalanan protokol inşallah amacına ulaşır. Önümüzdeki günlerde bu tür çalışmalarımız devam edecek. Süvari Mağazaları ile yapılan anlaşmadan tüm üyelerin faydalanmalarını arzu ediyorum. Yüzde 20 kasa indirimi gerçekten önemli bir rakam. Üyelerimizin faydasına olan bu kampanya için Süvari Mağazaları ailesine bir kez daha üyelerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen programa İl Başkan Vekili Ali Koç, Diyanet-Sen Şube Başkan Vekili Ahmet Uzun ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Vekili Harun Koçaker  ile Süvari Giyim Mağazaları Bölge Satış Koordinatörü Emre Kineşci katıldılar.